Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Bloody Monday Sezon 1-2

Bloody Monday
Rusya'da bir şehrin yok olma görüntülerinden sonra aynı saldırının Japonya'da yapılacağı bilgisini alan Third-i incelemelerde bulunmaya başlar. Terörist grubun Japonya'ya sızdığı bilgisine sahip olan ekip Rus devletiyle işbirliği yapar. İnsanların ölümüne neden olan virüsün Bloody X olduğunu keşfeden Japon hükumeti antivirüs için çalışmalara başlar.

Ancak harcamaların yüksek olması ve geçen iki yıllık süre boyunca bir saldırının olmaması üzerine araştırmaya son verme kararı verirler. Ne olursa bundan sonra olur. Teröristler yavaşça kendi adımlarını atarken karşılarından gelecek tepkiyi beklemektedirler.
Bloody MondayBloody Monday
Liderleri hapiste olan bir dini grubun Japonya'yı yok etme planlarına engel olmak için Third-i,  dahi hacker Falcon ile işbirliği yapmaya başlar. Gelişmiş teknolojinin sayesinde sürekli klavye ile felaketleri durdurmaya çalışan Falcon bu uğurda feda edebileceği şeylerle yüzleşmek zorunda kalırken Japonya'da farkında olmadan yıkıma doğru gitmektedir.

Terör örgütünün bilinen yüzü J'in kurduğu denklemlerle uğraşmak zorunda kalan Falcon karşısına dikilen ajanlar yüzünden de kötü zamanlar geçirecektir. 
Bloody MondayBloody Monday
Miura Haruma güzelliğinin peşinden giderken şans eseri böyle harika bir diziye denk gelmek! İşte şans diye buna derim ben (: 

2008 yapımı dizide taşlar o kadar güzel oturmuş, oyuncular rollerinin hakkını o kadar iyi vermiş ki arkanıza yaslanıp doyasıya keyif alıyorsunuz.
Bloody MondayBloody Monday
Narimiya Hiroki'nin her zaman ki gibi keyif alarak yansıttığı J karakteri kötü adam cazibesini tavana vurduğunda yeni bölüme atlamak için tereddüt yaşamıyorsunuz resmen ^^
Bloody MondayBloody Monday
Birde ne ayaksın sen Orihara Maya'mız var. Hatun elde silah etrafta sakura uçurarak yürüyecek, sanırsın ki Viktorya Sikrıt Meleği.

 Terörün güler yüzünü izlediniz, esen kalın diyerek veda etmesini bekledim ^^ Bloody MondayBloody Monday
İlk dizinin yayınından iki yıl sonra yayınlanan ikinci sezon  9 bölümden oluşuyor. Peşinden gittikleri J'yi ele geçiren Third-i başına geleceklerden habersizdir. Ekip yeni gelenlerle genişlemiştir. 

Falcon artık rahat bir hayat yaşamak ister. Bu nedenle sanal dünyadan uzaklaşmış görünmektedir. Okumak yerine çalışmayı seçmiştir. Ufak sayılabilecek bir yerde çalışmaktadır. 

Kız kardeşi ise artık bir liseli olmuştur. Abisinin yanında hayatına girecek yeni erkeği bulmuşa benzer. Yakın arkadaşlarıyla görüşmeye devam ederken J'in ülkeye geri döndüğünü öğrenir. Ve başında yine bir bela vardır.

Her şeyi unutup yeniden Falcon olarak hack yapmaya devam edebilecek midir? Üstelik bu kez karşısında çok daha iyi planlanmış bir denklem vardır. 
Bloody MondayBloody Monday
Tam bir "Bil bakalım suçlu kim oyunu" oynanılan ikinci sezon biriyle aynı lezzette. 

Mutlaka izlenmesi gereken yapımlardan ve evet bu dizide manga uyarlaması. Iskalamadığınızdan emin olun!







Yorumlar

  1. Bir kaç sene önce izlemiş ve çok beğenmiştim :D Japonlar bazen uçuk kaçık yapımlar yapsalarda, çoğu zaman harika yapımlarla bize süpriz yapıyorlar. Cidden insanın kafasında hiç bir soru işaretine yer bırakmayan bir dizi hazırlamak hiçte kolay değil :) B.Monday hem eğlenceli hem aksiyon dolu bir dizi. Liar Game de çok kaliteli bir yapımdı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin izlediği ama tavsiye etmediği bir dizi Bloody Monday galiba :'( Şans eseri denk gelmesem arada kaynayacaktı

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar