Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The Last Cinderella

The Last Cinderella
Sakura 39 yaşına gelmiş, yalnız yaşayan bir kuafördür. Bütün  gün kadınları güzelleştirmesine rağmen kendisine oldukça hoyrat davranır. 10 yıldır özel hayatının durgun olmasını umursamaz. Arkadaşları ve işi onun için yeterlidir.
The Last Cinderella
İş yerine eski arkadaşı Rintaro'nun transferiyle hayatında hareketlenme başlar. Kapı komşusu olma sıfatınıda ele geçiren adam yalnızlığını yok ederken bir yandan da müşterisi sayesinde gittiği bir parti hayatına yepyeni birini sokacaktır.

Rintaro kırık kalbiyle baş edememiş, aşka kapılarını tamamen kapatmıştır. Yeni görev yerine müdür olarak gönderildiğinde eski dostunu görmek hoşuna gider. Gerçi kedi ve köpekten farksız bir ilişkileri de olsa ikiside her zaman yardımcı olurlar birbirlerine. 
The Last Cinderella
Hiroto bisiklet uğruna ailesine sırt dönmüş, kardeşinin kuklası haline gelmiş çapkın bir delikanlıdır. En büyük hayali yapılan turnuvaları kazanmak olan Hiroto'nun yapması gereken bir görev verir kardeşi.
The Last CinderellaThe Last Cinderella
Kardeşinin isteği ile kendisinden 15 yaş büyük bir kadına kur yapan Hiroto, kendisine verilen görevi yerine getirirken yanında olmak zorunda olduğu kadının yaşlı bir amcaya olan benzerliğini oldukça eğlenceli bulur. 

Hemen kölelik anlaşmasını imzalayıp peşine düşeceğinden emin olduğu kadının onu terslemesi biraz daha ilgisini artırırken kardeşinin hırsları yüzünden kadına daha sıkı yapışır. 

Ayakkabısını yeniden ayağına geçiren bu prense karşı bayraklarını suya indiren Sakura aşkı ne kadar tadabilecektir? 
The Last CinderellaThe Last Cinderella
Boşandıktan sonra cinsellik olarak gördüğü erkeklerle bolca zaman geçiren arkadaşı ve evli,mutlu çocuklu arkadaşı arasında orta yolu bulan Sakura kız kıza takılmalar arasında kapısına dayanan bu aşka şans verirken kapı komşusunun da gönül işlerine el atacak, dert ortağı olduğu arkadaşına çare bulmaya çalışacaktır. 

Peki ya uzun zamandır arkadaşı olan Rintaro'da ondan bir aşık olarak şans dilerse? 
The Last CinderellaThe Last Cinderella
 Keyifle izlediğim 11 bölümlük bu dizi araya sıkıştırılmış küçük esprilerle oldukça eğlenceliydi. 

Aşkın türevlerinden, kaynana kaynar kazanda kayna denklemine kadar bir çok eğlenceli nokta vardı. Bal kabağına dönüşmeden biten sıcacık bir diziydi anlayacağınız mutlaka izleyin (:














Yorumlar

  1. sonu süper bitti bence, acayip gerçekçiydi. zaten japon dizileri çok hayatın içinden oluyor bu yüzden seviyorum. ben de olsam kızın seçtiğini seçerdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar şeker ki daha oturaklı olandan en fazla dost olur diye düşünüyorsun

      Sil
  2. ilk izlediğim japon dizisi ve bu dizi sayesinde ön yargılarımın biraz da olsun yıkıldığını söyleyebilirim. izlerken baya şaşırmıştım ve klasik sonlardan farklı olduğu için ayrıca hoşuma gitmişti. aşk engel tanımaz :D :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. japon yapımı diyince insan bi geri duruyo ister istemez ama yinede önyargını yıkabilmene sevindim..nadir de olsa arada iyi işler çıkabiliyo işte.. :D

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar