Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Miso 2, Silla Tle Land of Gods

Miso 2 Silla Tle Land of Gods
 İstanbul - Gyeongju Dünya Kültür Expo 2013 kapsamında yapılan en güzel etkinliklerden birisi müzikal gösterimleri hiç kuşkusuz. İki cadı uzak illerden gitmekten sonuna kadar faydalanarak 3 kere gittik ve etkisini keyifle sürdük gösterilerin ;)

İlk izlediğimiz gösteri Miso 2 paylaşımını yapacağım öncelikle. Keyifle izlemekten fotoğraf çekmeye fırsat bulamadığımız, dur bir tane çekeyim bari dediğimizde teknolojinin gazabına uğradığımız bu yapım mutlaka görülmesi gerekenlerden. Ve izlemek için son günleriniz artık!
Miso 2 Silla Tle Land of Gods
 Miso 2 Silla Tle Land of Gods
Miso 2 Silla Tle Land of Gods
Bizde Muhteşem Kraliçe olarakta nam salmış Kraliçenin yaşamına bir göz atmamızı sağlayan Miso 2 görsel olarak oldukça etkili bir sunum yaparken seçtiği müziklerle de kalbinizi on ikiden vuruyor.

3 Perde'den oluşan müzikal'de;
Miso 2 Silla Tle Land of Gods

1. perde Tanrı'nın gök atının, Silla'nın atasını getirmek için uçmasıyla başlıyor. Atanın Gök Tanrısına duasıyla tamamlanıyor. 

2. Perde Asker Hwarang'ın prenses Dyuk Man ile birbirlerine duydukları aşkı anlatıyor. Aşıklardan birinin kaderinde asker olmak diğerinin kaderinde kraliçe olmak yazılıdır. Ancak düşman okları kaderlerine yeni bir çizgi ekler.
Miso 2 Silla Tle Land of Gods
3. Perde Silla'nın kuruluşu ve yükselişini işler.

Üzerinden geçen 2069 yıl bile Silla efsanesinin üzerine toz kondurmayı başaramamış bu efsane hala nefes almaya devam etmiştir. Yapılan ışık şovları ve danslar ile lirik bir hikaye içinde eriyip keyifle hüznü bir arada yaşamaya hazır olun!
Miso 2 Silla Tle Land of Gods
Miso 2 Silla Tle Land of Gods
Yaklaşık olarak bir saat süren gösteri sonunda dansçıların başarılarını ayakta alkışladıktan sonra, çıkışta kendilerinin ne kadar mütevazi olduklarına şahit olabilirsiniz. Önlerinden geçerken Korece şov için teşekkür eden bir cadıya bile sevgi gösterisinde bulunmuşken siz neler yaparsınız bir hayal edin ^^

Son olarak 20 Eylül son gösterimli bu yapımı mutlaka izleyin canlar (:


Das Musical Elizabeth (tıktık) hakkında bolca konuşup Müzikal sohbeti yaptığımız sevgili @esrabell'de bu gösteriler sırasında yanımda oturuyordu bu arada ;)



Yorumlar

  1. en son çalan şarkının adını bilen varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsmini bilmesemde gösteriyi izlerken Muhteşem Kraliçe Ost demiştik arkadaşımla

      Sil
    2. Bu muzikalde Çalan butun sarkilar muzikale ozel hazirlamis canm :) internette bulman zor hatta imkansiz ^^

      Sil
  2. Hani bunun komutanının adı ?????
    http://tradeoff8.tistory.com/166 şu sitede gül cemalini görebiliyoruz.Ötesi yok maalesef :(
    Flying'e göre düşük bir ilgiye sahip olmasına rağmen oldukça güzel bir gösteriydi.Beraber izlediğimiz için daha da güzeldi tabii ki.

    Bu da adını hâlâ bulamadığım o şarkı :
    http://www.youtube.com/watch?v=lzDQeX2FjqY
    Belki bilen birileri çıkar diye buraya bırakıp kaçıyorum.



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2. flying gecesi sonrası erkenden kapı önüne kendimi atıp uzun uzun bakıştığım adam diyorum ben gomutana kısaca :'(

      Flying kadrosu ile facebook arkadaşı bile olduk ancak gel gör ki yok yiğidim yüreğim ortalarda gerçi araştıramadım doğru düzgün malum koşuşturmacadan :'(

      Seninle izlemek ayrı güzeldi canım ;)

      Sil
    2. Birşey sorabilir miyim bu komutanın adı ne başrol olanın

      Sil
    3. Maalesef ulaşamadık :'(

      Sil
  3. Nekadar guzel anlatmissiniz ya : )
    Wallh bende firsat buldukca ve cagrildigim boyunca gittim :)

    Ahh hele o komutan yok mu :D ahh o cok semptatik . ^^ beni koredeki gosterisine bile cagirdi :) ahh cidden cok sevgi gostrisi yapiyolar , ve butun ekip gercekten cok sevecen ve sıcak kanlilar :D ama malesef ki hepsiyle tanisamadim. Ama olsun tanistiklarim yeter bana ozellikle de O komutan ile Kekeke :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gomutan'ın yeri gönlümüzde apayrı (: Şirinlik ve mütevazilik örneği♥

      Bol bol giderek en iyisini yapmışsın, keşke bir nick bıraksaydında bu keyfi yaşayan insanı daha yakından tanımış olsaydık ^^

      Sil
    2. Aynen ya O komutan Unutulurmu ? Sarılısı , Sevimli sevimli Hareketleri, Bışey anlatma cabaları, hele hele gözlerini buyuterek bıseyler ıstemesı fılan . Ah cıdden unutlmaz ya , ki sagolsun kendıde unutturmuyo , Zamanı oldukca Mesaj gönderıyo :)

      ah bende özledıkce resımlere bakyorum , Umarım tekrar olur böyle bır etkınlık ve tekrar gelirler butun miso 2 ekibi . :)
      Tercumanından Danscılarına kadar hepsi cana yakın ve sıcak kanlılar Ahh özledım ben onları :( :)
      Ah onu unutmusum ya , benım nıck'mde Minew Olsun Hehehe ^^

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar