Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Ayashi No Ceres: Cennete Dönmek İsteyen Bir Meleğin Yolculuğu

İkiz kardeşler Aki ve Aya 16 yaşlarına basacakları gün, dedelerinin yaptığı kutlama toplantısına davet edilirler. Büyük bir kutlama beklentisi içindeki Aya koşar adımlarla giderken Aki sessizliğini korur. Büyük bir masanın etrafında toplanan büyükleri görünce heyecanı katlanan Aya'nın beklediği cümleler sonunda duyulur. Dedesi kocaman bir hediye kutusunu masaya koydurmuştur. Büyük bir heyecanla kutuyu açan Aya ve ikizi Aki o an şok olurlar. Çünkü kutudan mumyalaşmış bir el çıkar.

Masadaki herkes durumu olağan karşılarken ikizlerden Aki çığlık atarak yere kapaklanır. Vücudunun her yerinde kesikler oluşan delikanlıya kimse yardım etmezken aya beklediği son cümleleri duyacaktır.
"Kardeşine bir şey olmasına müsaade etmeyeceğiz, ama sen öleceksin."

Yapılan şakanın büyüklüğünü anlamayan çalışan kız babasının kendisine doğrulttuğu silah ile olayın gerçekliğini anlar. Yaşanan olayların etkisiyle kendini tutamayan kızın çığlıkları sonrası büyük bir patlama olur. Artık Aya'nın içinde Ceres olduğundan emin olan akrabaları peşine düşmüştür. Aya ise kendine geldiğinde bir ağacın büyük dallarındadır. Adamlar ikinci kez saldırmadan yakışıklı bir adam tarafından yeniden kurtarılır.

Mikage ailesinin uzun yıllardır Aile sırrı olarak koruduğu her şeyin gün yüzüne çıkma vakti gelmiştir artık.
 24 bölümlük animemiz 2000 yapımı. Çizimleri vasatın biraz üstünde yer almasına rağmen mitolojik olarak bir çok ülkenin kültüründe bulunan bir hikayeyi anlatıyor olması hikayenin ilgi çekici yönlerinden.

Aya'nın Ceres'e dönüştüğü anlar başarılı geldi bana. Arka plandaki karakterlerin tavırları bazen sorgulamanıza neden olsa da orada olduğu için büyük minnet duyabileceğiniz bir Yuhi var elinizin altında.

Yuhi çok güzel çocuk diye ayrıcalık yapmış oldum bak şimdi nasıl olurda Aki ve Tooya'dan bahsetmem. (Anime karakterleri candır♥ itinayla aşık olunuz) 

Hiç durmadan atraksiyondan atraksiyona geçerken romantizmi unutmadan sürekli sulamaları bir yerden sonra canınızı sıkabilir ama iflah olmaz romantiklerdenseniz hoşlanmanızı sağlayabilir.  

Anime açılış ve kapanış müzikleri enfes. Özellikle aşağıdaki parçaya aşık oldum.



Yorumlar

  1. Merhaba,

    Bloğunuzu çok beğendim ve takipçiniz oldum. Sizi de bloğumda takipçi olmaya beklerim. Sevgiler

    https://mommyslifetime.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba blogunuz kaldırılmış görünüyor geri dönemedim

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar