Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Mini Bir Dizi:After School Bokbulbok / 2013


Dizimiz okulun sessiz sakin ve görünmez kızı Kim So-Eun'un sakin sakin ders dinlerken penceresine gelen güvercinin bi davetiye bırakmasıyla başlıyor...Davetiyede yazanlar çok şaşırtıcıdır çünkü kızımız bugüne kadar hiç kimseden bi davetiye yada ona benzer bişi almamıştır..

Merakına dayanamayıp davetiyede yazan yere gittiğinde okuldaki 5 yakışıklı elemanın oluşturduğu önemli bi kulüp olan "Bokbulbok kulübü'' ile karşılaşır..

Bu yakışıklı çocuğun herbiri ayrı bişide yeteneklidir ama kızımızın bi problemi vardır.Çok şaşırtıcı olsa da hiçbiri hakkında bi bilgiye sahip değildir..Tanışma evresinde kızımızı kandırıp bu 5 yakışıklı eleman Kim So Eun'ı kulübün kaptanı yapıp üzerine sorumluluk yüklerler..





Grubun yakışıklısı,sert çocuğu Seo Kang Joon ve  
Grubun sanatsal yönü olan romantik,içli ve aşık çocuk Gong Myung 


Sportik bebe Kang Tae Poong ve 
Grubun akıl küpü,en bilimsel konuşanı ve çenesi düşüğü Han Jae Hee



vee son olarakta erkekleri bile bayıltan tipiyle Yoo Il nam-ı diğer çiçek çocuk....

Bu garip kulübün her bölümde tamamlaması gereken bir görevi vardır ve bu görevler ne olursa olsun yapılmalıdır..Görevler yapılırken yaşanan olağanüstü şeyler So Eun'u değiştirip normalde ürkek olan karakterinden çıkararak daha parlak ve özgüvenli olmasını sağlar..

Bunun yanında kulübe katılmasıyla farklı bi hayata adım atan Kim So Eun arkadaşlık ,aşk ve bu şaşırtıcı topluluğa katılmasının arkasındaki gizemleri öğrenmeye başlar..


Bölüm sayısı 12 olmasına rağmen dakika olarak 12 yada 14 arası değiştiğinden bi oturduğunuzda hepsini izleyip kalkmanız mümkün.
Üstelik her bölümde konuk oyuncu olarak değişik ünlüleri alması çok hoştu..Hello Venüs grubundan tutun da Joo Sang Wook, Yoon Seung Ah, Lizzy, Jung Kyung Ho gibi bir sürü aşina olduğumuz oyuncu vs vardı..

Ben izlerken çok eğlendim..Kesinlikle tavsiye ederim.. :))

Bu sahneden sonra iki çocuğun yaşadığı travma çok komikti.. :D
( ivit kızlar bazen yalnız kalmak ister...kkk  )



Yorumlar

Popüler Yayınlar