Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Steal My Heart / Catch Me (2013)


Üst düzey bir  suç dedektifi olan Ho-tae (Joo Won) mükemmel bir olay çözücüdür ve suçluların yakalanmasında sonuna kadar güvenilen bir kişidir. Polis teşkilatının uzun süredir peşinde oldukları seri katil olayı sırasında tam katili yakalayacakken ,katil bir vur-kaç kazasına kurban gider. 
Sürücüyü takip eden Ho Tae ,sürücünün ilk aşkı Jin-sook (Kim Ah Joong) olduğunu öğrenir. 10 senedir bastırdığı duyguların bi anda su yüzüne çıkmasıyla Ho-tae'nin onun için hissettiği sevgi daha güçlü olarak karşısına çıkar.

Üstelik sevdiği kadın hem vur-kaç olayının faili ,hemde arananlar listesinde başı çeken çok ünlü bir hırsızdır.Bunu öğrendiği zaman Ho-tae şok olur. Bir yandan ilk aşkına kıyamadığından polise teslim edememesi, diğer yandan bir hırsızı evine almasıyla başına gelen bin türlü dert..
Ho-tae için 'Catch Me' Jin-sook'u tutuklamak mümkün olacak mıdır?
  
2013 yapımı bu romantik -aksiyon filmi 115 dklık süresi boyunca izleyiciye kesintisiz eğlence ve gülme garantisi veriyor..Başrollerinde Joo Won ve Kim Ah Joong'un olması izlemeden önce bi parça gaz verse de film başladığında daha ilk dakikalarda bundan daha fazlası olduğunu görüyosunuz..

Üstelik 1-2 sahnede görülen Cha Tae Hyun ise takıntılı karakteriyle her zaman olduğu gibi gönüllere taht kuruyor..^____^
Bunların dışında izlerken doyasıya eğlendiğim ve,bol bol kahkaha attığım bi film oldu Steal My Heart..Çok uzun zamandır böylesine eğlenceli kore filmi izlememiştim ve bu gerçekten çok iyi geldi diyebilirim..
O yüzden bu film ile ilgili söyleyebileceğim tek şey mutlaka ama mutlaka izleyin..Hatta buralarda oyalanıpta vakit bile kaybetmeyin.. :)



Yorumlar

  1. Ahh yine ben :) seyretmez isterim tama ne yazık ki ingilizce bilmeyen gruptanım ve takip ettiğim sitede henüz bu eğlenceli film bulunmuyor nereyi önerirsin peki indirip izleyebilmem için ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihih yine merhabaa ozaman... :D
      ben indirmedim bu sefer ve buradan izledim ama sanırım alt kısmında indirme linki de var..
      http://www.koreanturk.com/steal-my-heart-2013-izle.html

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar