Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

You Who Came From the Stars

You Who Came From the Stars
Do Min Joon,  Joseon döneminde dünyaya inceleme için gelen bir uzaylı grubundadır. Dünya'ya indiği anda belki de yapmaması gerekeni yapıp insanların işine karışınca yer kürede kalmaya mahkum olur. 

Çok iyi işitebilme özelliğinin yanı sıra oldukça hızlı hareket edebilme kabiliyetine sahiptir. İnsanlara iyilik yaptıkça başına kötülükten başka bir şey gelmediğini gören Do Min Joon, artık sadece kendi monoton hayatına odaklanmış geri götürüleceği zamanı beklemeye başlamıştır. Ta ki karşısına oldukça çılgın bir aktris olan Cheon Song Yi çıkana kadar. 
You Who Came From the Stars

Gözümde bir sinema yıldızı olan Jun Ji Hyun bu teklifi kabul ettiğine göre izlenebilecek bir şeylerle karşı karşıyayız diye düşünmüştüm. Ve izlerken sektörde doğru işi kapmanın ne kadarda doğru olduğunu bir kere daha doğrulamış oldum.

Jun Ji Hyun ile Kim Soo Hyun arasında oldukça keyifli bir paslanma yaşandığı ortada. İkili dizi tekliflerinin ortak olduğunu görünce oldukça sevinip birlikte bu işe başlamışlar zaten. Oyuncular arasındaki bu bağ sıcacık bir olgu oluşmasını sağlamış bir nevi.
You Who Came From the Stars
Keyifle izlenebilecek, sık sık açıp OST'den şarkıları dinlenebilecek bir çok şirin detayı yer aldığı oldukça keyifli bir dizi olarak arşivlerinizde yer alacağına inanıyorum. İyi seyirler




Yorumlar

  1. Gerçekten çok eğlenceli ve komik bir diziydi. Üzüntülü kısımları da yok değil. Jun Ji Hyun'un oyunculuğu mikemmel değil miydi ya?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok sağlam bir duruşu var bu kadının izlemeyi seviyorum :3 diziye güvenmese altına imzasını atmazdı kesinlikle

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar