Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Beautiful Man / Pretty Man

Beautiful Man / Pretty Man
Dokgo Ma-Te güzeldir, ölümüne güzeldir. Adam Jang Geun Suk başka söze gerek yok!

Bir kenar mahallenin dilberi olmasına rağmen kadınların ilgisi sayesinde lükse ulaşmış, kendine iyi bir yaşam kurmuştur. Bir gün karşısına acılı bir kadın çıkıp ona zenginliği ve babasını vaad eder. 

Hong Yoo Ra kayınvalidesi yüzünden eşinden ve kocasından ayrılmak zorunda kalan hırslı ve içten pazarlıklı bir kadındır. Pisliktir bildiğiniz. Kendi çıkarları uğruna harcamayacağı şey yoktur ve bu harcanan şey şimdi Dokgo Ma Te olacaktır. 
Beautiful Man / Pretty Man
Vejetaryen Dokgo Ma Te'miz ♥
Dokgo Ma-Te'ye akıl hocalığı yapıp onu yönlendirirken kendi intikamını almayı hedefler. Ancak onunda bilmediği o kadar çok şey vardır ki!

Dokgo'yu hem yükseltmek hem de kendince eğitmek için 10 farklı kadını baştan çıkarma görevi verir. Kadınların hepsinin başarılı oldukları bir alan vardır. 

Dokgo Ma-Te amacına ulaşmaya çalışırken, bu kadınları kullanacak ve onlardan yeni bir ilmi öğrenecektir kısa sürede. Bütün bu görevler sırasında yanında biri vardır.
Beautiful Man / Pretty Man
Lise yıllarından beri büyük bir aşk besleyerek fanlığını yapan Kim Bo Tong.   Oldukça garip, itici, vasat, aptal esas kız kalıbına birebir uyan Bo Tong biricik oppasını kendisine aşık etmek için uğraşırken ,Ma Te'de kendi hayatındaki karışıklığı çözmeye çalışacaktır. 
Beautiful Man / Pretty Man
İzlerken karakterlerin karikatür hallerinden anlaşılacağı gibi dizimiz bir manga uyarlaması. Zavallı Suk'umun dizi konusunda tepesinde dolaşan kara bulutlar bu dizide de kendisini bulmuş gibi. Oldukça vasat bir yapım olan Pretty Man Jang Woo'm için ise kendisini gösterebileceği bir yapım olmuş. Zira kendisi daha önce Sun ah unnimle rol aldığı dizide Gong Yoo taklidi dışına çıkamamıştı.

Ve asıl bomba! Başrolü paylaşan ve Hong Yoo Ra rolünü üstlenen o Kore'nin barbisi lakaplı hatun dışında hiç mi kadın yoktu? Ciddi soruyorum kadın oynadığı bütün dizileri resmen enerji olarak yerlere sokup duruyorken neden inatla o???? Yapımcılar allah sizi ne diyeyim yani?





Yorumlar

  1. Bence oldukça güzel bir diziydi. İzlenmesini tavsiye ederim. IU çok sevdiğim bir sanatçı ve oyuncu. Jang Geun Suk ne kdr seversiniz bilmiyorum ama ben severim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. JGS fanıyım o nedenle bu yapımda olmasına üzüldüm oyunculuk içinse karşısında paslaşabileceği biri olmadığı için üzüldüm Iu sevimli bi kız ama ekranda rol yaparken izlemek konusu biraz muamma bende sevimli ve şirin olması kurtarıcı bir etken gibi

      Dizi vasatın bi tık üstü gibiydi diyelim

      Sil
  2. tabki sukkienin büyük fanıyım cnm yeni izlediysen onun dizilerinin hepsini izlemelisin ayy çok tatlı

    YanıtlaSil
  3. Dizi bence efsaneler listesinde he bu olmuyorki mükemmel izlenebilir seviyede bence

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar