Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

It’s Okay, That’s Love

It’s Okay, That’s Love
Jang Jae Yul, bir zamanların azılı aşk romanları yazarı şimdilerin polisiye prensidir. Birçok hayranı tarz değişimi sonrası ondan uzaklaşmış olsa da hala oldukça seveni vardır. İşine takıntılı bu adam aynı zamanda radyoda Dj’lik te yaparak popülerliğini korur. Herkesten gizlediği sırlarıyla tam bir kapalı kutudur…

It’s Okay, That’s Love

Ji Hae Soo bir hastanenin psikoloji servisinde doktorluk yapmaktadır. Oldukça iyi bir doktor olmasına rağmen kendi problemlerini çözemez. Küçükken yaşadığı bir olay nedeniyle erkeklerle mesafesi belirlidir. Aşk hayatını zorlayan bu durum onun için aşka eksi birle başlamak gibidir.

Bir hastaları ve doktor arkadaşıyla aynı evi paylaşan Hae soo bir gün sunbaesi yerine bir televizyon programına katılır ve burada oldukça takışacağı Jae Yul ile tanışır.

Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecektir.
It’s Okay, That’s Love 
It’s Okay, That’s Love

 Beni oldukça tatmin etti dizi. Kadın erkek ilişkilerine laf çarparak, psikolojik problemli insanlara hassasiyet uyandırarak, yer yer güldürüp bolca kamu spotluğu yaparak ve başarılı oyunculuklarıyla on numaraydı her şey.

Ayrıca dizinin muhteşem bir ostside var elbette. Güzel çirkin her diziye mutlaka muhteşem Ost hazırlayan yapımcılar sayesinde kopamıyorum bence KDrama sektöründen ♥




Dikkat In sung bu dizide başrol oynuyooor!
It’s Okay, That’s Love

In Sung aşkımı yeniden kaynatan bu dizi oldukça sıradan itişip kakışmalar ile başlayıp ardından kamu spotu görevi gördükten hemen sonra izleyenleri şaşırtmayı amaçlıyor :3 Oldukça da başarılı bu konuda.

Ekranları aydınlatan In Sung ile başarılı dizilerin vazgeçilmez baş kadını Gong Hyo Jin,’ibir araya getiren yapım oldukça başarılı.



It’s Okay, That’s Loveİtiraf:  Soo’yu bu diziye ne halt etmeye aldılar cidden anlamamış biriyim. Hatta diziyi bu kadar geç izleme nedenimdir kendileri. 

Ancak bu güne kadar izlediğim en başarılı idol neredeyse. Gerçekten çok güzel dayak yedi kerata kkk Ne demişler Sezar’ın hakkı Sezar’a Daha fazla ekranlarda oyuncu kişiliği ile göreceğiz gibi ufaklığı








Yani diyorum ki hala bekletiyorsan hemen kalk eline bir fincan sıcak kahve al ve bu diziyi izle ♥♥♥






Yorumlar

  1. diziyi bende çok ama çok beğendim konu, oyunculuklar vs hepsi çok güzeldi :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada nefes aldıran bu hikayeler çıkmasa zaten

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar