Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The Spy: Undercover Operation

The Spy: Undercover Operation

Chul-Soo ajan kimliğini eşinden bile saklayan önemli bir teşkilat ajanıdır. Hostes eşiyle sürdürdüğü hayatındaki en büyük isteği baba olabilmektir ancak iş için koşturmaktan eşiyle doğru düzgün zaman geçiremez.

Young-Hee eşiyle bir arada olamadığı için kendini yalnız hisseder. İş için farklı yerlerde gezerken kafasını dağıtır ta ki onunla karşılaşıncaya kadar.

The Spy: Undercover Operation

Ryan karşılaştığı Young-Hee ile oldukça keyifli dakikalar geçiren oldukça yakışıklı bir adamdır. (Ve tanrı Daniel Henney'i yarattı.) KAdın etrafındaki bu hoş adamın etkisiyle savrulurken kocası tarafından gizlice göz hapsine alınır.

Bir karı kocanın etrafında dönen ülkeler arası karmaşık bir ajan oyunu izlemek ister misin?

The Spy: Undercover Operation

İyi oyuncu kadrosuyla entrikalı bir ajan oyunu olarak 
yeni bir fikir sunamayan film konu mankeni olarak maalesef 
Daniel Henney'i kullanmış. (Bu kadar resmi telaffuz edilmezdi o isim♥)

The Spy: Undercover Operation
 Film izlemek bahanesiyle açılan o video resmen Daniel Henney hayranlığıyla sonuçlanır. Filmin bir olayı yok çünkü, çerezlik bir film. Eğlendin mi, eğlendim ama iki gün sonra akıllarda kalan tek şey Dan güzelliği  Ve maalesef bu sadece benim kuruntum değil :'(

The Spy: Undercover Operation
Neyse ne diyoruz zamanınız varsa bir göz atabilirsiniz
aksi halde kara murat tarzı tek vuruşla onlarca ajanı deviren bir adama hazır olun kkk




Yorumlar

Popüler Yayınlar