Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Kamisama Hajimemashita /2012



Momozono Nanami'nin babası pislik herifin tekidir ve kimsesi olmayan biricik kızını, büyük bir borcun altında bırakarak evden kaçmıştır. Aynı gün icra memurları gelir ve Nanami kendisini bir çanta dolusu eşyasıyla parkta bulur. Kalacak bir yeri veya gidecek kimsesi yoktur. 
Zavallı kız hayat bundan daha kötü olamaz derken bir köpek tarafından kovalanıp ağaca tünemiş bir adam görür. Ona yardım edip köpeği kovar ve adam da karşılık olarak Nanami'yi alnından öper ve ona kendi evini vereceğini söyler. Kandırılma riskini göze alarak adamın tarif ettiği yere giden Nanami kendini perili gibi görünen bir tapınakta bulur. 




Dahası bu tapınak sahiden de "perili"dir ve Nanami orada pek de hoş karşılanmaz.Hoş karşılanmamasının sebebi olan Tomoe , evin eski hizmetkarıdır ve onu birdenbire bırakan ilk efendisine kızdığı için Nanamiyi efendi olarak kabul etmek istemez..Nanami'nin hem bununla başa çıkması hemde Tomoeyi öperek onun efendisi olduğuna ikna etmesi gerekmektedir..
Ve bu hiç kolay olmaz..



Serinin ilk başları oldukça komik ilerlerken sonralara doğru Nanami ve şeytan Tomoe arasında filizlenen romantikimsi şeyler ayrı bi hava katmış diziye..Keyifli zaman geçirmek için kısa bölümlü eğlenceli bi anime arıyosanız iyi bi seçim olabilir..
Keyifli seyirler...

Dipnot:Önümüzdeki sene ikinci sezonu da çıkıcakmış.. :D tey tey tey...



Yorumlar

  1. Önümüzdeki sene dediğin bu ocak ayında yani 2 ay sonra falan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımss evet yayınladığım tarihe bakılınca doğru.yazıyı yazalı baya olduğu için o ayrıntı kaçmış gözümden..
      neyse iyi oldu bu sayede çok beklemicek izleyenler fena mı :D

      Sil
  2. Çok eğlenceli bir animeymiş bu sonunda anime izleme keyfim geri döndü :3

    Tomoe kalp kalp kalp njksbjksb

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar