Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Ooh La La Couple

Ooh La La Couple
Âşık olarak evlendiği iş kolik kocasının ve ailesinin kurduğu yoğun baskıyla kendini köşeye sıkışmış hisseden Na Yeo Ok (Kim Jung Eun) kayınvalidesinin evinden kurtulup aklınca kendi düzenini kurmaya çalıştığı dönemde aslında çok sevdiği kocası tarafından aldatıldığını öğrenir. 

Hızlı bir kara verip yapılacaklar listesi oluşturur ve kocasını boşar. Boşanma kararı çıkana kadar karısını küçümseyen ve boşanamayacağını söyleyip duran adam mahkeme bitiminde karısının aslında düşündüğü kadar saf olmadığı gerçeğiyle yüzleşir.
 Ooh La La CoupleOoh La La Couple

 Na Yeo Ok yeni bir hayata başlayacağı sırada kocası merdivenlerden yuvarlanır. Hala ona karşı zaafı olan kadın ona yardım etmek ister. Bindikleri ambulans bir ağaca çarparak kaza yaptığında ise olmayacak bir şey olur ve iki ruh beden değiştirir.

Şimdi eski karı kocanın bir arada durup hayatlarına yön vermeleri zorunluluk halindedir.

Na Yeo Ok ve bir otelde genel müdür olmak üzere olan kocası Soo Nam (Shin Hyun Joon) hem hayatlarına sıkıca tutunup hem de ilişkilerini yola sokabilecekler midir? 

Ooh La La Couple

Önceki hayatta bir arada olan iki aşık olarak karşımıza çıkan 
Na Yao Ok ve Soo Nam 
peşlerindeki iki ilahi varlık tarafından
iddia konusu olup komik durumlara düşerken 
bizlere ikinci bir ruh değiştiren çift hikayesi gösteriyorlar.

Ancak Secret Garden gibi muhteşem bir dizi sonrası
çok fazla aksak noktayla 
seyirci karşısına çıktıkları için belki de benden
bir müsamaha göremediler.

Ooh La La Couple

Shin Hyun Joon hem iğreti koca hem anlayışlı sevgili rolleriyle kalıptan kalıba girerken birde üstüne eşini bedenine bıraktığında sergilediği dişi rolünün altından başarıyla kalkmış diziyi ayakta tutmuştu ancak
karısı olarak izlediğimiz Kim Jung Eun neredeyse 3. sınıf
oyunculuğuyla gözlerimi yaşarttı. 

Asla kocasından görmediğimiz bütün mimik ve hareketlerle
ortalıkta dolaşıp "hadi canım sende!" etkisi yarattı bende.

Ayrıca senarist ve yönetmeninde diziye yeterince hakim olamadığı
düşüncesindeyim. Sonuçta bir oyuncuya ne  kadar ileriye 
gitmesi gerektiğini söyleyebilecek olan kişiler.

Eğitimsiz, sosyal hayattan soyutlanmış, her şeyden bir haber
ev kadınını istediği noktalara taşıyan senaryo hele...

Ooh La La Couple
Anlayacağınız yine bir 
"Üzülme Kore'min eli nasır tutmuş ev kadını, Annesi, gelini!
Tek bir isteğinle dünyayı sallarsın sen. Yürü be Koçum!" 
içerikli dizi.







Yorumlar

Popüler Yayınlar