Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Xia Junsu'nun Flower Dönüşü

Xia Junsu'nun Flower Dönüşü
3. solo albümü ile yeniden müzik piyasasını sallayan Junsu haberiyle karşınızdayım canlar.
Büyük ihtimalle asker öncesi son albüm çalışması olan Flower ile
sesini duyuran Junsu çok iyi isimlerle çalıştığı bu albümünde bir önceki
çalışması aksine daha
slow daha duygusal ve daha can yakıcı olmayı tercih etmiş gibi görünüyor. 
Xia Junsu'nun Flower Dönüşü

İlk klibini albümün lokomotif parçalarından ve
albüme de adını veren
Flower için geldi.


Klip izlendikçe bir çok detayı 
SM ile olan olaylara gönderme yaptığını 
varsayarak büyük keyif alan bir kitle var.

Sizce Junsu'nun bahsettiği Yalanların öldüremediği gerçekler neler?




Yorumlar

  1. salam. dünən bütün gün izlədim klipin nəyə işarə etdiyini anlaya bilmirəm. Düzü düşünmürəm ki, sadəcə sm lə bağlı olsun. Amma çox fərqli klipdir. Bir azda ürkütücü, qorxudur insanı. İlk başda mən Junsunun səsini Jaejoonga çox bənzətdim. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her parça ayrı bir anlam yüklenebilecek şekilde kullanılmış. Özellikle aslanı arkasına alıp altın kıyafetler içerisindeki halleri acaba mı dedirtti bana (: Çok emek var üzerinde belli, çok uğraşılmış.

      Sil
    2. Klibi de, şarkıyı da, albümü de çok beğendim. Dinlemelik bir albüm yaptığı için tadını çıkarıyorum bolca. Osaka videolarını da izledim. Ve Junsu yine harika, yine harika.Seviyorum bu andojen sıpayı.

      SM li göndermeler varsa da kafam pek basmadı o kısımlara. Terminatör kılıklı yüzünden robotlaşan insanlara gönderme yapıyor sandım. Düz mantık :)

      Uzun zaman oldu buralara yazmayalı. Hediyemle birlikte geldim :)) https://www.youtube.com/watch?v=Z-Tf2rJfTPc

      Bir de izlemedinse şu serserinin konserine ait videoları izle. Nasıl bir tatlılıktır ya :))
      https://www.youtube.com/watch?v=It9MJEpjHmM

      Sil
    3. En beğendiğim çıkış şarkısı oldu galiba ama gerçekten keyifle dinlenecek bir albüm olmuş. Bir iki şarkı dışında sürekli dinlerim ki ben bunuuu modundayım ;)

      Uzun zaman oldu cidden iyi ki geldin hoş geldin ve neler getirmişsin öyle :') Junsu'nun geçmişe döndüğü bir dakika 30 saniye boyunca ne iç çektim ne söylendim :'(

      Ve Hyo Shin <3 Bu konseri izlememişim Part part konser izlemeye devam kkk Bir gün herkes Hyo Shin kıymetini anlayacak (:

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar