Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Misaeng

Misaeng
Jang Geu-Rae (Siwan) kendisini bildi bileli go oynamaktadır. Hayatı boyunca tüm tecrübeleri bu oyuna bağlı gelişir. Ancak maddi yetersizlik ve kaderin bir oyunuyla artık gerçek hayata geçiş yapmak zorunda kalır. Vahşi (!) iş adamları arasında oldukça acemi halleriyle yeni doğmuş caretta carettalar gibi istekli ama tamamen bilgisiz halleriyle dikkatleri ve nefreti üzerine çeker.

 Şirkete giren torpilli namıyla gittiği her yerde damgalanan Geu Rae düşünülenin aksine işi öğrenmeye hevesli ve oldukça çalışkan bir delikanlıdır. Staj günlerinde yaşanan aksilikler sonrası sonunda işe alınmayı başaran Geu Rae, patronu Oh Sang-Sik (Lee Sung-Min) ile karşı karşıya gelir.  

Fotokopi çekmekte dahil ofis ortamından tamamen uzak olan Jang Geu-Rae bütün enerjisini şirkete alışmak ve insanlara kendini ispatlamakla geçer. 
Misaeng


NOT: Dizi; aynı isimli Yoon Tae-Ho eseri webcomic'e dayanır. 


MisaengMisaengMisaengMisaeng

Klasik zengin-fakir aşkı, entrika, intikam hikayelerinden sıkılanlar için can simidi olabilecek bir yapımı tanıtıyorum bu kez sizlere :3

Ofis hayatının acı yüzünü, stresini ve bir parçada eğlencesini bizlere taşıyan dizi arkadaşlık bağlarını da çok iyi anlatıyor. Emekleyerek başlayan bağların nasıl ilerlediğine şahit olmak çok keyifli. 

Lee Sung Min'in keyifli oyunculuğu önderliğinde büyük keyifle ilerleyen bölümler boyunca size neşe verecek bir karakter daha var; Han Suk Yool.

MisaengMisaeng


MisaengMisaeng
Byun Yo-Han'ın can verdiği Han Suk Yool karakteri izlerken hem şaşırtmasını bildi hem doyasıya eğlendirdi. Hele Geu Rae sevdasını izlemek çok eğlenceliydi :)

Ellerindeki sıfırdan iyi bir eleman yetiştiren kıdemlilerin taktikleri yer yer keyif verdi yer yer diş biletti ancak gerçek hayat ile paralelliği çok iyi hissettirdi. 

MisaengMisaeng


MisaengMisaeng
Acımasız plaza dünyasında iş hayatına hazır mısınız? 

Karşınızda bu dünyayı HD kalitesiyle, neredeyse dokunuyormuş izlenimi etkisiyle  bir dizi var. Keyfini çıkarın (:


Yorumlar

Popüler Yayınlar