Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Mask: Maskeleri Çıkarma Vakti


Mask+ Soo Ae+ jo Ji Hoon
Byeon Ji Sook babasının borçları ve peşini bırakmayan tefeciler yüzünden sıkıntılı günler yaşamaktadır. Yani klasik Koreli ezilen bir kız için gerekli her türlü belaya sahip biri. Bir alışveriş merkezinde tezgahtar olarak çalışmaktadır ancak bünyesinde yaşamakta olan küçük Pollyanna yüzünden satı grafiğinin en dibinde olmasını pek umursadığı söylenemez. 

Hayatın kendisi için hazırladığı yeni bir oyuna apansız dahil olduğundaysa önünde bambaşka bir dünyanın kapısının anahtarı ve zenginlik vardır. 
Mask+ Soo Ae+ jo Ji Hoon
Min Seok-Hoon bu oyunun kurucusu ve yönlendiricisidir bir nevi. Kayınbiraderiyle evlenmek üzere olan ancak geçirdiği kaza yüzünden komaya giren Eun Ha'ya tıpa tıp benzeyen Ji Sook ile karşılaşmak onu bu oyunu kurmaya yönlendirir. 
Mask+ Soo Ae+ jo Ji Hoon
Min Woo istemese de evlilik dünyasına adım atmak zorunda bırakılan biridir. Onun için evlilik bir anlam ifade etmediği için Eun Ha ile  anlaşmalı bir evliliğe adım atmayı planlar. Sözleşmeyi bu yönde ayarlayıp karşılıklı imzalarlar ancak hayatın sürpriz hazırladığı tek kişi Ji Sook olmayacaktır.

Yoo In Young sevdiği adamla evlenebilen şanslı azınlıktadır ancak sevdiği adam onunla aynı duyguları paylaşmadığı için evliliğine hayat vermek ona kalmıştır. Abisinin evlendiği kadınla da bu yüzden itişip durur kendince. 
Mask+ Soo Ae+ jo Ji Hoon

Bundan sonrası dizi hakkında bilgi içerir:

 Soo Ae'yi uzun bir aradan sonra yeniden 
izlemek oldukça iyi geldi bana. 
Koreli aktrisler içinde aşık olduğum nadir isimlerdendir kendisi.
 Ve bu diziyi izlerken bana yaşattığı duygu geçişleriyle bir kere daha 
aşık oldum hanımefendiye. 

Mask+korean drama+ Soo Ae+ Jo Ji Hoon
İki farklı karakteri oynarken verdiği nüanslar
yerli yerindeydi. Gülüşlerinden duruşlarına kadar ince ince
işlenmiş iki insanı yansıttı kısacık anlarda bana.

Bu kadar basit bir hikayeyi başarılı kılan en önemli
ayrıntı yönetim ve oyunculuklar oluyor genelde.
İşte MASK dizisinin en iyi yanı buydu;
Oyunculuklar.
Mask+korean drama+ Soo Ae+ Jo Ji HoonMask+korean drama+ Soo Ae+ Jo Ji Hoon

Tek tek her ismi övmeme gerek var mı
bilemiyorum 
zira Jo Ji Hoon olsun Yeon Jung-hoon olsun
keyifle izlettirdiler her bir anını. 
Öyle ki dizi hakkında konuşmaktansa oyuncuları 
övüyorum baksanıza :)  
Mask+korean drama+ Soo Ae+ Jo Ji Hoon

Sıkılmadan izlediğim, oldukça başarılı bir yapımdı. 
Kendi içinde neden, mantıklı mı yani dediğim bir kaç yer vardı
sonra düşününce insan doğasının mantıksız halleri 
üzerine bu haliyle daha iyi bile olduğunu düşündüm. 
Anlayacağınız kendimle çeliştirdi bu yapım beni. 

Mask+korean drama+ Soo Ae+ Jo Ji Hoon
 Yani diyorum ki;
İzleyin, izletin efendim :3






Yorumlar

  1. ben de bu diziyi çok severek izledim, gerçekten oyunculuklar bir şahaneydi. özellikle jo ji hoon'a hem komedi hem de dram sahnelerindeki mükemmelliği yüzünden tekrar tekrar hayran kaldım. soo ae'de elbette çok iyi ama bana nedense her dizide benzer soğuk karakterleri oynuyormuş gibi geliyor... çok güzeldi yaaaaaaaa...^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. So Ae'nin keyifli romantik komedi dizilerinden birini önereyim o zaman bir göz at ;) http://bez-cadilari.blogspot.com.tr/2012/12/9-end-2-outs.html

      Sil
  2. so ae yi çok seviyorum ben diziyi 4 bölüm izledim ama 7. bölümden sonra kötüleşiyor aşkları yılışıklaşıyor diye bir yorum okumuştm ve izlemekden vazgeçtim sence devam ediyim mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yılıklaşmak falan yok işin aslı iki insanın duygusal bir yakınlaşması var sadece liseli ergen iki tip değil bu adamlar sonuçta ne kadar cıvıklaşabilirler ki sen o kötü yorumları görmezden gel bence ;)

      Sil
  3. Dram sanırım bu dizi doğru mudur ? Romantik komedi seven bir insan olarak dram ise eğer izleyemiyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet dram romantik komedi dizi önerileri için yukarıdaki başlıktan K-Drama bölümüne bakabilirsin dizileri türlerine göre ayırdım

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar