Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Milyoner / Slumdog Millionaire

Mumbai'in fakir bir mahallesinde yaşayan genç bir adamın Kim Beş Yüz Bin İster? programının Hint versiyonuna katılması, yarışmayı kazanması ve ona çevrilen şüpheleri anlatan Milyoner filmin alt yapısında ülkenin sorunlarını da gün yüzüne çıkarır. 

 


Milyoner 
beyaz a4 kağıdına Vikas Swarup'un sözleriyle yansıyıp 
Simon Beaufoy'un yardımıyla senaryoya dönüştükten sonra
 Danny Boyle'un yönetiminde beyaz perdeye yansıdı. 

2008 yılında beyaz perdede gündem yarattıktan sonra Akademi ödülünü de alarak başarısını tescillemiş oldu. 

 Dev PatelAnil Kapoor ve Saurabh Shukla yer alır.




 Mutlaka izlenmesi gereken yapımlardan, hala izlemediyseniz daha fazla zaman kaybetmeyin!







Jai Ho! ;)





Yorumlar

  1. Ben bu filmi 4-5 yıl kadar önce okulda sınıf arkadaşlarımla izlemiştim. Sonrasında bir kaç sefer daha izledim. Şimdi postuna baktım da, sanırım bi daha izleyeceğim :) Eline sağlık, güzel film :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her izleyişte başka bir detay yakalanabilecek bir film, bende defalarca izledim :)

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar