Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

She Was Pretty

She Was Pretty
 Kim Hye Jin çirkin, başarısız ve parasız biridir. Bir gün ilk aşkından bir buluşma teklifi alır. Yıllar önce başka bir ülkeye giden komşunun şişman oğluyla yeniden bir araya gelme fikri oldukça hoşuna gitmiştir.  Hiç düşünmeden buluşma teklifini kabul eder, yeniden yıllar önceki aşkına kavuşacağını düşünen  Kim Hye Jin, yanıldığını büyük değişim geçirerek bir idole dönüşen adamın genç ve güzel görünen bir kadına yönelmesiyle anlar.

O görmek istemese de hayat ona oldukça kötü davranmıştır. İlk aşkını görmezden gelip bir şey olmamış gibi davranmak daha mantıklı gelir ta ki çocukluktan beri kankası olan şimdiki ev arkadaşı Min Ha Ri'den fırça yiyene kadar.

Bu fırça sonrası ilk aşkına eski ve güzel  Kim Hye Jin'i kısa da olsa bir süreliğine gösterip yok etmek o an için mantıklı gelmiştir. Ama hayat asla bizim istediğimiz şekilde yön almaz. 

She Was Pretty
Bence Siwon'u seç kanka ;)
Ji Sung Joon ilk aşkının peşinden sürüklendiği oyun içinde ne yapacak? 

Most dergisinin yeni editör yardımcısına merhaba diyelim; Ji Sung Joon. Çocukken ayrıldığı ülkesine hem iş hem de uğramışken bir parça aşk için gelen, bir zamanların Kurbağa çocuğu günümüzün asi prensi Sung Joon çocukluğundan kalan bir kaç anıya sığınarak kalbinde büyük bir aşk, bir parça vefa ve hayallerle karşısına geçtiği Hye Jin'in aslında Ha Ri olduğunu çözebilecek mi? 

She Was Pretty
Hala Siwon'u seçmen taraftarıyım, ee?
Gizemli, çatlaklık seviyesi oldukça yüksek ve bütün harcanan mimiklerini özgürce kullanabileceği bir karakterle karşımızda yine Siwon :3 Ve sahnedeki gelişim hızından daha hızlı bir gelişimle kamera karşısında. 

Shin Hyuk karakteri çok, çok, çok havalıydı ÇOK HAVALIYDI gerçekten. 
İpe sapa gelmez halleri, eğlenceli tavırları derken mimiklerini izlemek bile oldukça keyifliydi diziye reyting getiren asıl unsur tamda bu karakterdi aslında :3 
She Was Pretty
Söylemeden geçilmez elbette
Ooooo sole mioooo...!!! 
Dizinin en eğlenceli yan karakteri hiç şüphesiz ablamızdı.
Ne zaman çıksa mutlaka bir gülümseme peyda oldu yüzümde :3
She Was Pretty
Siwon... Hala mı? Cidden mi?

Ofis ortamına giresi geliyor insanın :3 Soğan için bardakları bir gece önceden hazırlatan sevimli bir dizi olmuş She Was Pretty.

Favoriler arasına girecek kadar iyi olmasa da 
yukarıda gördüğünüz mahlukat yüzünden(!)
seveceksiniz.

Park Seo Joon ile oldukça iyi anlaşıp kamera karşısında 
eğlenceli görüntülere ulaşan iki 
adam sayesinde yükseldikçe yükselen dizi,
 kamera açısı esas kıza dönünce maalesef 
çakılıyor.
She Was Pretty

Şöyle ki;

Kim Hye Jin rolüyle izlediğimiz Hwang Jung Eum için 
"keşke biraz mola verse de dizilerdeki kadın karakterler vasatlıktan biraz kurtulsa"
 diye düşünmeden edemedim. 
Aynı donukluk, dudağındaki estetikten kaynaklanan bir problem olduğunu düşünmeme neden olan seyirme ile kadın karakter benden bir kaç fersah ötede duruyor genelde. 



Peki Sizce dizi nasıldı, benim kadar eğlendiniz ve esas kıza söylendiniz mi?








Yorumlar

  1. Merhabaaaa ,
    Daha önce hiçç Kore Dizisi izlememiş biri olarak yazınızı ilgiyle okudum. Bloğunuzu başka bir blog arkadaşımda gördüm ve takibe aldım hemen sizi. Benim bloğuma da beklerim. Sevgilerimle...
    www.grilady.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkürler. Yeniden görüşmek dileğiyle .

      Sil
  2. Bir siwonfangirl olarak kalbime bicak saplayip kizim siwonu sevmesini istedim aglayarak ah ah siwoncum askerdesin simdi ne kadar uzuluyorum senden tweet almayinca... Esas kiza gelirsek bende cok begenmedim yas olarak ikisinden buyuk duruyordu ve kiza yaptiklari tam bir ahjumma stiliydi.kizin huc spesifik bi yuzu yok malum estetiklerden resmen korede sokakta yurusen bu ahjummaya carparsin 😂😂 siwon ne kadar tatliydi Allahim eridim resmen ve gercek hayattaki stili gibiydi cok dogaldi oynamiyor gibiydi ama o uzulme sahnelerini cok iyi oynuyordu gozlerim doldu 😭😭😭 ben gene su kosede bi agliyim. Son olarak esas oglan tatlisti oz le gulerken :) hadi esas kizi da bu kada gommiyim dis sahnesi ve destek ekibindeki sahneleri baya komikti 😎

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Siwon iyi yırttın oğlum kız nasılsa asıl oğlana kalacak diye mutlu oldum :3

      Siwon cidden oyunculuk konusunda oldukça geliştirdi kendisini, gelişimini izlemek oldukça keyifli ;)

      Sil
  3. Siwon'un önüne senaryo koymamışlar da "abicim sen normal hayatında nasılsan öyle takıl" demişler. o yüzden Siwon da mükemmel göstermiş kendini, dizinin sahnelerini atlsyarak izlemiştim ben ve malum benim sadece kim için bunu yaptığım da çok açık. sevdiceğim gider ayak kalbime hem şirinliği hem de acı bakışlarıyla paslanmaz çelik bıçak setini soktu.

    özledim doğaüstü varlığımı.... Siwooooonnn nerdesin geri dööönnnn....

    esas kıza gelince, rezaletti, dizi de siwon la öbür çocuk kesinlikle couple dı. :'))))

    benim yorumlamam bu kadar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizinin izlenebilir yerlerini izlemişsin zaten, akıllı kadınsın vesselam :*

      Adamlar bile kendi kendilerini şipleyip bize çok yük bırakmadılar ama araya askerlik belası girdi işte fırt fırt

      Sil
  4. Süper olmuş yazın, ba-yıl-dım. Diziyi 13.bölümden sonra izleyemedim, dayanamadım yani Siwon bu ya şaka mısın? Hani 3. role koysalar ne bileyim gidip bakkalı oynasa yine Siwon'u seçersin ya hakikaten neyin kafası bilmiyorum. ben artık öyle bir dizi istiyorum ki, başı standart başlasın nasıl uygun görüyorlarsa, ama sonra bir kere de şu akılsız kızlar 2. erkekleri seçsin bir kere! İlla kuralına göre olacaksa 2.role bir başrol jön koysunlar. Ama gitsin onu seçsin yani. Olmuyorsa başrolleri sadece So Ji Sub'la Gong Yoo oynasın kızmam o zaman. 6 yıldır izlemediğim dizi kalmadı biraz kapris yapmak hakkım diye düşünüyorum. Çok gerildim yine :) Neyse yazı süper ama, takipteyiz. Sevgiler, Seda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayali bile güzel Bakkan Siwon amca dfvbdfjvbhsvbdjsb 7/24 mahalleliye servis yapardım ne güzel :P

      İkinci adamın kazandığı çok eski bir dizi var aslında So Ji Sub, Ha Ji Won ve Jo In Sung oynuyor hem de başrollerde kkk "Something Happened in Bali" dizisini daha önce yorumlamıştım blogumda ;) http://bez-cadilari.blogspot.com.tr/2013/06/what-happened-in-bali.html (link açılmazsa sağ üst köşede Kazanda Ara bölümüne dizi adı girerek bulabilirsin)

      Sil
    2. Tavsiyeye teşekkürler, ben bu Ha Ji Won'u sevemiyorum yok olmuyor, bunun yüzünden secret garden bile istediğim etkiyi vermedi. Donuk böyle bir soğuk bir çirkin töbe yarabbim. Spoilerın kralı olacak ama o dizinin sonu adamı taarumar eder diyeyim hiç bulaşmayayım ben bir daha! 5,5dk içinde sonu toparlanan romantik komedilere devam edelim. Yine de teşekkürler. Sevgiler, Seda

      Sil
    3. Dizi hakkında söylenecekler bütün oyunculara aşığım kkk gerisi yalan

      Sil
  5. Omo omo Le yan'ın sayfasından tıklamıştım ama tam benlik bir blogmuş! Nasıl sevindim anlatamam!
    She was pretty'i güle oynaya bir güzel izliyordum ki Siwon'un hali içimi burkmadı değil :( Keyifli bir yaptım, final eh işte :)

    YanıtlaSil
  6. bu diziyi hiç sevmedim, başrol kız aşırı itici.
    siwon'u yeni tanıdım bu diziyle, oyunculuğu gerçekten çok iyiydi.
    ben de atlaya atlaya izledim, finalini açmadım bile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siwon'un ilk oyunculuğundan bugüne bakıldığında son yapımlar oldukça keyifli oyunculuklar sergiliyor kerata ;) Kız hepimizin iç sesini ortaya çıkarmak için inatla oynuyor :P

      Sil
  7. İlk kez bu kadını sevmeyen bu kadar fazla kişiyi bir arada gördüm ve yalnız olmadığımı görüp sevindim :D Kadının mimikleri ve dudaklarımı dikkatimi o kadar dağıtıyor ki ne bu diziyi ne de Kill Me Heal Me'yi izleyebildim onun yüzünden. Kimyaları tututyor diye ısrarla da aynı oyuncularla dizide oynatıyorlar. Bunların kimyalarını bi türlü tutturamayan bi ben miyim merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes birinin gerçekleri itiraf etmesini bekliyor bence asıl düşüncelerini paylaşmak için :D Yalnız değilsin merak etme ;)

      Sil
  8. fangirl lukten ileri gitmeyen yorumlar .... zaten pek açıklayıcı ve dilbilgisi yoksunu ''review'' ... boyle olmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım üzülme yaaa, büyüyünce geçiyor ;)

      Sil
  9. Park Seo Joon için başlamıştım diziye ama ilk bölümlerde siwon daha iyi gibi geldi.
    Sende çok iyi anlatmışsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siwon için ideal bir roldü cidden o da affetmedi izleyenleri ;)

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar