Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Perfect Proposal : Muhteşem Teklif

Perfect Proposal
Macau'da çalışan Ji Yeon maddi sıkıntı içerisinde, barda çalışan bir kadındır. Bir tanıdığı tarafından adice dolandırıldığında başına bela adamlar musallat olur. Kendi almadığı parayı ödemek zorunda olan Ji Yeon sürekli adamlar tarafından taciz edilmesine rağmen sessiz kalarak para kazanmaya ve bir ihtimal bir miktar arasını tanıdığından almaya çabalar. 

Bir gün iş arkadaşı tarafından gösterilen bir iş ilan aklını çeler. Biraz da mecburi olarak gittiği iş görüşmesinde ise daha farklı bir teklifle karşılaşacaktır. 

Perfect Proposal
Sung Yeol babasının bakımını yapması için alacağı yardımcıyı kendi elleriyle seçer. Güzel ve genç Ji Yeon'u görmek onu bir plan yapmaya itmiştir ve şimdi sırada ikna etmesi gereken kişi odur. 

Cazibesinden etkilenen genç kadını destekleyeceğini söyleyerek yeni bir planın içine sürükler. Ji Yeon ise bir parça maddi kazanç bir parça da sıcak ilgiyle bu planın bir parçası oluverir. 

Muhteşem Teklifle karşınıza hayatınızın erkeği çıksa sizin cevabınız ne olur?
Perfect Proposal
Perfect Proposal
Perfect Proposal
Güzel kurgulanmış gizemli filmleri severim, kim sevmez ki zaten?

Hele de duruşu ve yeteneğiyle kendini çoktan kanıtlamış
Im Soo Jung ve yeni gözdelerden Yeon Seok Yu
ikilisini bir araya 
getirip başlarına da efsanevi Kyung Yeong Lee'yi koyarak.

İki genç oyuncunun uyumuna sevdim,
gizem ve aralarındaki
gerilimi aktarma becerilerine bayıldım.
Aksaklık yaratabilecek
detaylara rağmen arada verilen
nüanslarla bezeli film
çok ilgi çekici
ve kendi adıma son zamanlarda izlediğim
en iyi filmlerdendi. 
Soo Jung hanımefendileri
uzun aradan sonra
izlemenin keyfini sonuna kadar sürdüm.


Bence izlemeniz gereken yapımlardan ;)





Yorumlar

  1. yeppudaa da night flight diye bir film var ben çk beğendim bloğunuda uzun zamandır takip ediyorum o filme yorumunu merak ettim lgbt temalı bir film ama çok rahatsız edici sahne yok umarım izleyip yorumunu yaparsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndiriyorum filmi en kısa sürede yorumlamaya çalışacağım ;)

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar