Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

All About My Romance

All About My Romance
Kim Soo Young ve Noh Min Young ülkelerindeki kötü gidişatı değiştirebilmek için aldıkları eğitimi kullanmayı planlayarak siyasete girerler. Ancak hiçbir şey planladıkları gibi gitmeyecektir. 

Sağ ve sol partilerden girdikleri siyaset kulvarında sürekli sürtüşerek hem siyasete hem magazine bir hareketlilik getiren ikili zamanla yumuşayıp birbirlerine tahammülü ve fikirlerden çok çıkarların çatıştığı siyasette hayatta kalmayı öğrenirler.

İki farklı ucun bir araya geldiği bir dünya nasıl yol alacak, insanlar nasıl bir tepki sunacaktır? 
All About My RomanceAll About My Romance
Geniş oyuncu kadrosuyla bol hicivli,
oldukça neşeli,
izlerken aslında bir parça 
düşündüren
güzel bir diziye imza atmış
 Ha Kyun Shin ve Lee Min Jung
ikilisi. 
All About My Romance
16 bölümlük dizi oldukça eğlenceli ve iyi oyunculuklarıyla harcadığınız zamana değecek bir yapım. Mutlaka görmeniz gereken yapımlardan ;)

All About My Romance

nabıyoooonus ama siz?





Yorumlar

Popüler Yayınlar