Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

W: Two Worlds

W: Two Worlds
 Olimpiyatlarda altın madalya kazanmış eski bir atıcı olan Kang Chul ailesini öldürdüğü gerekçesiyle yakalanır ve hapse atılır. Hapisten çıktıktan sonra intikam almak ve ailesinin katili bulmak için hızla başarı basamaklarını çıkarak zengin olur. Cinayeti çözmesi içi W isimli bir kanal da kuran Kang Chul aslında bir webtoon karakteridir.


Kardiyoloji asistanı olan Doktor Oh Yeon Joo fazla çalışkan ancak uygulama konusunda oldukça acemi bir doktordur. Günler ve geceleri hastanede koşturmakla geçer. Babasının çizdiği çizgi roman ülkeyi kasıp kavururken ailece görüşmeleri de oldukça nadirdir. 

Bir gün olanlar olur ve çizgiyle gerçek bir raya girip karışır, birbirine müdahale edebilen farklı bir evren oluşur. 
W: Two Worlds
Farklı evrenler, hayallerin gerçek olması...
Uçan kuşlar martılar...
Kendi çizdiğin ideal erkeğin nefes alma durumu...
Ay dizi istediğim gibi gitmiyor bir el atayım? 
W: Two Worlds
W: Two Worlds

Bir düşününce bu
fikri en çok annelerimizin seveceği
834062874676 kere izledikleri filmdeki
kadını, kızı, adamı tehlikelere karşı
koruyacakları kesin.

Ancak dizi öyle bir yerden yakalamış ki
bak diyor adam güzel,
zengin, 
yakışıklı
yani her türlü "oppa"
Bu fırsat kaçırılmaz diziyi izle.
Ayrıca senaryoda oldukça dikkat çekici 
detaylardan oluşuyor.

Çizere "hooop, dur bakalım orada!"
atarı yapabilen karakterler var her şeyden önce.
W: Two Worlds


Sonuçta inişli çıkışlı bir Kore dizisi efendim. İzleyiniz, benden çok önce izlediniz zaten değil mi? 









Yorumlar

Popüler Yayınlar