Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo

Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo

Eski bir haltercinin kızı olan Kim Bok Joo 20 yaşında, spor üniversitesinin ikinci sınıfına devam eden yetenekli bir sporcudur. Halter kaldırmak ve milli takıma seçilmek için uğraşır durur. Yemek yemek, arkadaşlarıyla takılıp eğlenmek ve jimnastikçilere gününü göstermek gibi hobileri vardır. Ezilenin yanında, güçlünün karşısındadır. Ancak halterin verdiği yetkiye dayanarak oluşmuş gücünün hakimiyetini bazen kaybeder. Bu nedenle sık sık uyarı alsa da halinden memnundur. 

Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo
20 yaşına kadar erkekler kanka modundan öteye geçememiştir onun için ancak bir anda karşısına çıkıveren bir doktor bir çok ilke imza atmasına neden olacaktır. Aşkla ilk kez karşılaşan kalbi onu peş peşe hatalara sevk ederken ilk kez tanık olduğu duygular eğlenceli anlara sebep olur.

Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo
Jung Joon Hyung çok iyi dereceler elde etmesine rağmen yarışmalarda dereceye bir türlü giremeyen bir yüzücüdür. Kim Bok Soo ile aynı okula gitmektedir ve bir gün yaşadıkları bir kaza iki sporcuyu karşı karşıya getirir. 

Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo

Daha fazla yemek için özel bir yöntem geliştirmeleri,
incecik kıza şişmanmış gibi davranmaları 
sürekli etrafta swag diye dolaşmaları 
ile oldukça eğlenceli ve çerezlik bir gençlik dizisi 
olmuş Kim Bok Joo 
Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo

Senaryo ünlü halterci Jang Mi Ran'ın hayatından esinlenilerek yazılmıştır. 
Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo
Bir efsane olmasa da keyifle izlenecek bir yapım Kim Bok Joo

iyi seyirler







Yorumlar

Popüler Yayınlar