Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Go Back Couple

Go Back Couple

Sevdiği kişiyle evlenmek, güzel bir çocuk sahibi olmak. Hayalini kurduğunuz şey gerçekleşmişken bir insan daha ne ister?

Peki ya hayaliniz bir günde kabusa dönüşürse?

Go Back Couple
Evliliğinden pişmanlık duyan bir çifti konuşmamasından ve birbirini dinlememesinden kısa sürede biten bir evlilik ve yüzüklerini çıkarmadan dilekleri tek bir dilek; Keşke onu tanımasaydım. 

Go Back Couple
   Ban-Do ve Jin-Joo zamanda geriye giderek üniversite yıllarına geri dönerler. Özlemle andıkları yıllara dönmek önce ikiliyi şaşırtsa da ortadan kalkan sorumluluk ve özlenen arkadaşlıklar keyiflerini yerine getiriyor. Geride bırakılan tek şey biricik evlatları.

Go Back Couple
 ikili dileklerinde olduğu gibi birbirinden uzak durmak için ellerinden geleni yaparken geçmişlerini ve insan ilişkilerini de yeniden gözden geçirme fırsatı buluyor.

Go Back Couple
Geride bırakılan aşklar, özlenen arkadaşlıklar ve sürekli sorulan "ya?" sorusuyla geçmişe sıkışıp kalan iki insanın oldukça eğlenceli hikayesi.

Çok keyifle başlayıp klasik Kore dizisi finali yapan bir dizi olsa da göz atmanızı tavsiye ederim ;) 
 Go Back Couple








Yorumlar

  1. 2017'de çok güzel diziler yayınlandı(bknz. Goblin:)) ama bu dizi sanki ben gibiler için yazılmıştı. Diziyi izleyen 20'lerindeki arkadaşlar kendilerinden çok şey bulamayabilirler. Dediğin gibi klasik sonla bitti ama benim gibi +30 ve evli olanlar için umut kaynağı oldu:) Hele dizideki anne-kız sahneleri... beni hem zorladı hem de o kendimi tutup ağlamadığım zamanların telafisi oldu(Annemin rahatsızlığı sebebiyle 2017 biraz zor geçti diyebilirim). Kısacası çok sevdim herkese tavsiye ederim. Sen zaten her zamanki gibi güzel tanıtmışsın ben de biraz ekleme yapayım dedim:) Sevgiler, Seda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O geri dönüş anları beni de çok duygusal karmaşaya soktu, bir ağladım bir güldüm. Genç arkadaşlar belki de bir kaç yıl sonra izlediklerinden keyif alabilirler haklısın ;)

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar