Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Missing: Missing Woman

Missing Woman

Tür: Dram, Gerilim, Gizem
Yönetmen: Eon-hie Lee
Senarist: Eon-hie Lee , Hong Eun-Mi
Yapımı: 2016 

_____Konusu:______________________

Missing Woman

Ji Sun ve boşandığı eşi kızlarının velayeti için tartıştıkları bir süreçtedirler. Kariyerinde barıylayakta duran bir kadın çizgisi çizmek için uğran Ji Sun, kızının geleceğini iyi bir şekilde sağlayabileceğini de göstermek istiyordur. 

Yoğun iş temposu ve tek başınaldığı sorumluluklar onu iyice yorunca yakınlarından dadı tavsiyesi ister. Koreceye pek hakim olmayan bir Çinli ile anlaşır. Kadın dili rahatça konuşamasa da bebeğin sevgisini hemen kazanır ve işi kapar.
Missing Woman

Han Mae annesinin yokluğunda ufaklıkla ilgilenen sessiz sakin görünen biridir. Yoğun işleri yüzünden eve geç geldiği bir gün Ji Sung ne bebeği ne de bakıcısını evde bulur. Önce kocasının bebeğini kaçırdığından şüphelenen kadın tek önceliği olan bebeğinin peşinden bir kovalamacanın içine düşer. 


_____Yorumum:____________________

 Missing Woman

İki kadının duyguları üzerinden aktarılan, muhteşem oyunculuklar ile iyice içine çekileceğiniz, son zamanda izlediğim en iyi Kore filmi. 
Hem duygusal geçişler hem de hikaye akışı 
sizi içine çekerken çok duygusal anlar sizi bekliyor olacak.



Mutlaka izleyin ;)


_____Tanıtım Videosu:_______________





Yorumlar

  1. Bu filmi izlemek ve izlememek aradındayım başrol kadını pek sevmem açıkcası birazda ondan olabilir.Ama siz bu kadar beğendiyseniz bi bakayım listeme alayım :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar