Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

One More Happy Ending: Mutlu Sonlara Açığız

Han Mi-Mo ikinci evliliğini yapmak isteyen insanlara yol gösteren bir temsilcidir. Şaşaalı bir tanıtımla yalan başlangıçlar yerine insanların kişiliklerine en uygun kişiyi bulmasını amaçlayan bir şirketin sahibidir.

Song Soo-Hyuk magazin muhabirliği yaparak geçinmektedir. Oğluyla birlikte yaşayan Soo Hyuk ünlülerin gizli kaçamaklarını görüntüleyebilmek için kılıktan kılığa girer.
Go Dong-Mi öğretmenlik yapan, vasat görünümlü bir kızdır. Evlenmeyi çok istemesine rağmen bir türlü bu isteğini yerine getiremez.  
Baek Da-Jung, zengin bir adamla evlenmiştir. Ancak o da eşinden boşanmıştır.  Han Mi Mo ile evlendirme işlerinde çalışır.
Hong Ae-Ran internet üzerinden mankenlik yapar.Bu kadınların ortak noktası gençken "Angels" adlı bir idol grubunun üyeleri olmalarıdır. 
 Eski üyeler sık sık bir araya gelerek hayatlarına dair şeyler hakkında konuşurlar. 
Yalnız olmak, samimi olmak ve hislerini paylamadan bir arada yama kavramlarını ele alarak yüreğe dokunan oldukça keyifli bir dizi çıkarmış ekip. 

Baba oğul, karı koca, kadın kıskançlığı gibi kemik konuların yanına yeniden sevmeye cesaret etme fikrin ve çelişkileri de çok güzel işlemişti.

 İzlerken büyük keyif aldığım 
bir yapımdı. Sizlerinde fikirlerini bekliyorum ^^





Yorumlar

Popüler Yayınlar