Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The Miracle We Met

Mutlu bir aileye sahip olan Hyun Chul maddi sıkıntı içindedir. Eşiyle birlikte aldıkları yeni işletmeyi idare etmenin derdindedirler ancak işler kesat gider. Zorunlu olarak bankaya kredi başvurusunda bulunur. Bankada yaptığı görüşme sonrası almadığı bir kredi yüzünden kredi çekemeyeceğini öğrenir ve bu sorunu çözmenin peşine düşer.

İş dünyasının başarılı adamı Hyun Chul ise engellenemez yükselişine devam ederken hiç umulmadık bir kaza gelir başına.

Aynı gün doğan, aynı isme sahip bu iki adamın kaderi bir anlık hatayla değişir. Yaşaması gereken Hyun Chul'un bedeni yakılınca ölmesi gereken Hyun Chul'un bedenine yerleşen adamın başına neler gelecektir?

Önemli isimlerin rol aldığı dizi; çok beğenilen ruh değiştirme üzerine kurgulanmış bir yapım. Yetenekli oyuncular da başrolde yerini alınca dizi izlenecek yapımlar arasında yer alıyor hemen. İki kadın arasında sürünen adam da ayrı bir eğlenceli ne yal söyleyeyim. 

 Sahnede alev alev yanan Kvi yerine havaalanında uykulu pozisyonda gezen minnoş Kai'de dizide rol alıyor bu arada ;)

Deli misiniz; fırsat bulmuşken blogu Kai'ye buladığımı da nereden çıkardınız?





Yorumlar

Popüler Yayınlar