Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Alice Boy From Wonderland

Alice Boy From Wonderland
Hye Joong sürekli gördüğü kanlı kabuslarla hayattan soyutlanmış bir kızdır.  İçinde bulunduğu karanlıktan kurtulmak için son umudu adını duyduğu Wonderland pansiyonudur. Teyzeleri tarafından özel bir muska takılarak buraya yakın bir alanda bırakılan genç kızı, pansiyonu işleten gizemli adam Hwan ile tanışır. 

Alice Boy From Wonderland
Pansiyonda genç bir kızla işletmecilik yapan Hwan ile sıcak bir ilişki içinde olan Hye Joong birbirine girmiş bir hikayeyi çözmek için beyaz tavşanın peşine düşüyor. 

*** Alice: Boy from Wonderland Filmin konusu gerçek Bir Hayat Hikayesinde 1979 da Gyeonggi-do yaşanmıştı.

Alice Boy From Wonderland

Yaşanmış bir hikaye ile gerilim vaat eden filmde konunun ne olduğunu kimsenin çözdüğüne inanmıyorum. Montaj masasında azizliğe uğradığını düşünmek istediğim filmde konuyu gizemli hale getirmek için kullanılan metalar da işi çökertiyor. 

Oyunculukların da oldukça vasat olduğu film uzak durulasıgillerden... 




Yorumlar


  1. Bence konusu çok etkileyici ve iyiydi.Filmin başında söylenen replik zaten filmin özeti niteliğindeydi.Ayrıca senin aksine ben sırf başroldeki oyuncular için izledim ve oyunculukları çok başarılı buldum.Senaryo gayet iyiydi sadece finali filmin başlangıcına göre biraz düşüktü ama onun dışında gayet iyiydi.Hatta sonlara doğru ağladım.Hele müziklerine ayrı bir bayıldım.Hala filmin etkisindeyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunu bıraktığın için teşekkür ederim. Belki yorumun filmi izleyecek birine vesile olur

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar