Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Abyss : Işınla Bizi Sıkati

Abyss
Cha-Min bir kaza sonucunda hayatını kaybeder. Kazaya neden olan uzaylı, onu 'Abyss'i kullanarak hayata döndürür. Cha-Min çirkin bedeninden oldukça yakışıklı başka bir bedende hayata döner. Uzaylılar tarafından eline bırakılan Abyss ile eski hayatına dönmeye çalışan Cha-Min, 20 yıldır arkadaşı olan Se-Yeon’unbir cinayete kurban gittiğini öğrenir. Dahası cinayetin bir numaralı zanlısı kendisidir. 

'Abyss'i kullanarak Se-Yeon’u dhayata döndürür. Ancak Se-Yeon güzel bedenini geride bırakıp vasat bir bedende hayata döner. İkili, Se-Yeon'un katilinin peşine düşer.


Abyss
Polis, Hukuk, Adalet...

İplerin ucunun birbirine karıştığı dizide hayat kurtaran küremiz bazen bir masum hayatın devamını sağlarken bazen de karanlık tarafa can veriyor. 
Abyss

16 bölümlük dizimiz bu koşturmacarasında sevimli başrol erkek oyuncusuyla, senaryonun başladığı ilginç fikriyle ve ölüp dirilen erkeğin güzel bedenine verdiği şirin tepkiyle olumlu bir yön çizerken


Allah cezamızı verecek başrol oyuncu kızımızın iticiliğiyle, gizem polisiye katayım diye birbirine sokulup duran  hikaye akışıyla ve her zamanki finalleme tekniğiyle  negatif yönlerini gösteriyor.
Abyss


Güzel başlayıp ağılara inen bir hoşlukta olan dizimiz en sevdikleriniz arasına girer mi bilemem ama benim için hayal kırıklığı oldu.




Siz ne düşünüyorsunuz bakalım?




Yorumlar

Popüler Yayınlar