Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Super M Büyük Fiyasko


2019 yılının şu güzide günlerinde SM Entertainment yine rahat duramadı ve yeni bir grup duyurusu yapıp fanların gönlünde volkanlar patlattı. Neymiş efendim Taemin ilahlığı bırakıp hayranlarıyla gruba dahil olacakmış, Jongin masum  şapşal haliyle EXO yurdunda pineklerken Kai seks tanrılığı ünvanını alıp gruba dalacakmış. Baekhyun Şeker Kız Candy olarak devam edecekmiş yeni grupta. Bu çılgın üçlünün yanına yeni henüz pişmemiş 4 idol ekleyip Amerikalarda debut yaptıracakmış bir de.

Deli misiniz elbette bütün bunlar Suju Comeback yaptığı zaman diliminde oldu elbette SM <3 Suju çünkü

Capitol Music Group işbirliği ile atıldığı yeni ortaklıkta Super M üyeleri oldukça iddialı ve havalı pozlar verirken ilk klipleri hayranları genel olarak hayal kırıklığına uğrattı. Muhtemelen klibin ücretini ödemek için bile birkaç ay koşturacak ekip üyeleri için seçilen çıkış parçası tam anlamıyla Fiyasko.

6 Ekim'de ilk canlı performanslarını gösterecek ekibe şimdiden başarılar dilerken böyle bir ekiple bu kadar kötü bir şarkıya imza atan SM'e de bolca saygılarımı sunuyorum.  

Sizin şarkı hakkındaki düşünceleriniz neler?



Yorumlar

  1. Ben de yetersiz buldum şarkıyı.Sanki yeterince yükselemiyor, bir noktada tıkanıyor gibi hissettim. Kaldı ki, bu girişimi pek çok exo-l grubun bölünmesi korkusuyla hoş karşılamayacaktır. Sm çok büyük risk aldı ve bu hamle pek çok gruptan tepki alacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SM Uzun süredir sıkıntılı bir politika güdüyor zaten Şu sıralar uçan kuştan para kazanma derdinde gibi görünüyor :/

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar