Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

S Diary: Aşk Günlüğü

S Diary: Aşk Günlüğü
Kore'nin en iyi kadın oyuncularının başında gelen Kim Sun Ah'tan  eğlenceli bir aşkı arama hikayesi. 

Hayatına giren dördüncü erkek tarafından sıkboğaz edilmekle suçlanan Jinny romantik bir zaman hayal ederken sevgilisi tarafından terk edilir.Biten aşkına ağlanıp sızlanırken kulağında sevgilisinin son sözleri çınlar. "Sen hiç gerçekten aşık oldun mu? Eski sevgililerinle karşılaşırsan onlara bir sor, seni gerçekten sevmişler mi?"
S Diary: Aşk Günlüğü
Jinny annesinin ilk adet günü hatırasına kızına hediye ettiği günlük başta olmak üzere bütün günlükleri çıkar ortaya. İlk aşkından son sevdiğine kadar bütün gönül maceralarının kapısına dayanıp sorar kızımız: "Beni gerçekten sevdin mi?"

İlk aşkı gittiği kilise korosunun şefidir. Sadece yanında olup, verdiği gizli hediyelere tepkilerini izlemekten bile mutlu olduğu masum aşkıdır bu ayrıca. 
S Diary: Aşk Günlüğü
"Mutlaka üniversiteyi kazanmalısın" diye bıraktığı mesajla terk edilen Jinny günlüğüne yaşadıklarını yazarken kalbinin kapısı bu kez çılgın bir motor delisi tarafından çalınır. Yaşadığı aşk mı yoksa kendisine gösterilen ilginin peşinden mi sürükleniyor bilemeden evlenme teklifi beklediği adam tarafından terk edildiğinde yeniden umutsuzluk çalar kapısını. Ta ki o kapı yeniden çalınana kadar.
S Diary: Aşk Günlüğü
Genç ve ateşli bir Gong Yoo etrafta süzülürken ona hayır demek olmaz zaten. Peki ya bu delikanlı etrafta diğer kızlara da kur yapıyorsa? Terk eden taraf bu kez Jinny olmuştur. Üçüncü aşkını kendisi sonlandırmış ve yoluna öyle devam etmiştir.

4.aşkından duyduğu peki onlar seni gerçekten sevdi mi sorunun cevabını günlüğünden ya da adamların ağzından alamayan Jinny intikamın peşinde koşmayı aklına koyar.
S Diary: Aşk Günlüğü
Eğlenceli bir intikam öyküsü olan "S Diary" Aşk günlüğü olarak çevrilmiş. Dizide severek izlediğimiz yüzlerle karşı karşıyayız yine. Genç bir kızın aşkı sorgulama süreci gibi tanımlanan film aslında oldukça eğlenceli bir intikam öyküsü. Ödemeleri için kendilerine belirli bir meblağ fatura eden Jinny'e karşı koymaya çalışan adamlar buna ne kadar dayanabilecek izleyip görmeye değer. 
S Diary: Aşk Günlüğü
Kadının fendi erkeği yendi sözüyle gülümseyerek final yapabilecek miyiz? izleyip görelim bakalım ^^





Yorumlar

  1. Tanıtımına sağlık beybi :D
    Bu filmin gong yoolu sahnelerini yutubdan izlemiş geri kalanına bakmamıştım.Ekliyim bunu da listeme:))

    YanıtlaSil
  2. güzel yazmışsın film bayağı eskiye benziyo yaşasıın gong yoo nun gençlik hallerini izleyebileceğim ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2004 yapımı bir film Gong Yoo'nun gençlik yılları (:

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar