Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Güneşi Beklerken, Boys Over Flowers Mı?

Güneşi Beklerken, Boys Over Flowers, Hana Yori Dongo
Kanal D'de bir süre önce başlayan Boys Over Flowers'ın Türk çevrimi olarak lanse edilen Güneşi Beklerken, cidden yeniden çevrim olmadığını ispatladı. 

Yeniden çevrim yani Remaake olmanın yanından bile geçmeyen dizi belki dikkatleri çekmek adına bir süredir TRT Okul'da yayınlanan dizinin adını kullanmış olabilir ancak bu kadar değişiklik sonrasında Boys Over Flowers ile bir ilişkisi kalmamıştır. 

Hikayenin özgünlüğünden bahsetmemiz elbette absürt olur ancak bu kadar değişiklik sonrası da (olmayan bir spor hocasına özel alan açılması, ailevi durumların değiştirilmesi vs vs vs) evet bu Boys Over Flowers'tır demekte bir o kadar absürt kalır. Yani kısaca izlediği hikayeden yeniden başka bir hikaye yazılmış, boşluklar kendilerince doldurulmuş, muhtemelen bir iki  gençlik dizisini birleştirip ortaya bir mutant dizi koymuş durumdalar.

Bakalım ilerleyen bölümlerde ne gibi ortaklıklar ve farklılıklar çıkacak ancak Remaake bu değildir. Yani Güneşi Beklerken yaşlansak bile Boys Over Flowers göremeyeceğiz (:



Yorumlar

  1. Çok alakasız çok... Ana konuyu almaya çalışıp onu bile tam alamamışlar. Epı por bile değil ki bari o olsaydı bişeye benzerdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum dizi sadece biraz ucundan alıntı yapmış gerisi karışık

      Sil
  2. BOF olamaz zaten,asla..Onun yeri çok ayrı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orası ayrı zaten ama benim anlatmak istediğim bu çevrimi bile değil :D

      Sil
  3. Gerçekten alakası yok ama ben sevdim bu Güneşi Beklerkeni...Yeni bölümünü heyecanla beklediğim nadir Türk dizilerinden biri kendisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boş bir dizi değil gibi ama daha başında, bakalım ilerde nasıl olacak?

      Sil
  4. En soldaki Can Erişkin bitiyorum bu çoçuğa yaaaaaaaaaaa offfffff

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar