Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The Devil / Mawang


İçinde ki meleğin daha fazla yaşamasına izin vermediler. O da kendi adaletini sağlamak için taktı siyah kanatlarını. Adına 'Lucifer' da dediler Mawang'ta. Ayın karanlık yüzü geçince herkesin gözünde melekti oysa yeniden. Karanlıkta kalanlara karşı savaşabilmek için seçtiği  yol onu götürdü sonsuzluğa. Nergis çiçeğiyle umutlandı, yeniden gülümseyip içten gözyaşı dökebildi ama  girdiği çıkmazdan kurtuluşu yoktu artık. 

20 bölümlük bir Kore draması olan Mawang oldukça dikkat çekici kadrosuyla 2007 yılında yayınlandı. Başrollerinde tanıdık isimleri gördüğümüz yapım psişik güçleri olan bir kızın, cinayet masası polisleriyle el ele verip çözmeye çalıştığı bir olayda, araya dahil olan avukat ile birlikte yaşanan karmaşık olaylar zincirini ele alıyor. 

Her kartın bir anlamı vardır tarotta. Ve bu kartlar yorumlayan kişiye göre anlamlarını değiştirebilir. Bu anlamların yüklendiği kişi ve olaylar ise karışık ve oldukça zevkli bir dramaya dönüşmüş bu yapımla birlikte. 


Dizi fazla yankı bulduğundan Japon komşularda fazla dayanamayıp diziye yeniden hayat vermişler kazandaki yorum için tıktık

Yorumlar

  1. Eom Tae Wong için izlemek istediğim dizilerdendi..Yazı için teşekkürler aramaya başlayım diziyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kişilerin değil olayların hakim olduğu bir dizi (: Yorumunu beklerim ;)

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar