Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Akunin / Villain 2010

Akunin_Villian_2010_japonese_film_satoshi
 Konusu:Yuichi Shimizu (Satoshi Tsumabuki) annesi tarafından küçük yaşta terk edilmiş, Nagazaki'deki bir köyde büyükannesiyle yaşayan biridir.Bir arkadaşlık sitesi sayesinde Fukuoka'da sigortacı olarak çalışan Yoshino Ishibashi (Hikari Mitsushima)'yle tanışır. Birkaç kez buluşurlar. Bu buluşmaların sonunda kız başka birine giderken Yuichi elleri bomboş bakakalır giden kızın ardından. 


Bir kıskançlık anında Yuichi kendini kaybeder ve Yoshino'yu öldürür.Bu cinayetin faili olarak kızla en son görünen Keigo Masuo (Masaki Okada) göz altına alınır. Yuichi olanlardan bir haber gibi hayatına devam eder. 
Akunin_Villian_2010_japonese_film_satoshi
Akunin_Villian_2010_japonese_film_satoshi
Akunin_Villian_2010_japonese_film_satoshi
Sıkılmaya başladığı dönemde ise bir anda karşısına eskiden mailleştiği  Mitsuyo Magome (Eri Fukatsu) çıkar.  Mitsuyo, erkek giyim mağazasında çalışan, kız kardeşiyle yaşayan, sıradan bir hayat süren biridir. Uzun zamandır yalnız kalan kadının tek çaresi bu site sayesinde konuşabildiği bu erkektir. İki yalnız ruh buluşmaya başlar ve kendilerini aşkın kollarına atar.  Buluşmalar sırasında Yuichi cinayetten aranan ve kaçmak zorunda kalan biri olduğu bilgisini kadınla paylaştığında ikilinin önünde iki seçenek vardır.
Akunin_Villian_2010_japonese_film_satoshi
Japon gülü'm Satoshi Tsumabuki düşünmüş ne yaparsam çirkin olabilirim demiş ve gidip kafasını bu iğrenç sarıya boyamış (: Bu haliyle ancak yalnız kalan erkek rolüne girebileceğine kendisini inandıran güzellik film sonunda çıkardığı harika performansla alkışları toplamayı bilmiş :D


Sanal alemin etkilediği dünyalar mı desek yoksa Japonya'da sıkça görülen robotlaşmış yaşamın getirisi olarak mı görsek? Hayat tarzını sorgulayarak kendilerine büyük sonuçlar çıkarmış Japon kardeşlerimiz bu filmin sonunda. 
Akunin_Villian_2010_japonese_film_satoshi
Akunin_Villian_2010_japonese_film_satoshi
Yalnızlık duygusuna gömülerek izlediğiniz film sinema çevrelerinde oldukça  beğenilmiş ve ödüllerle dönmüştür.  Filmin sonlarına doğru tırmanan gerilim ve dramatik olgular iç karartıcı mı yoksa dehşet verici mi çözümleyemedim.  


Aşkın yollarında saplantılı bir aşık olmak iyi mi yoksa sadece bu oyuna kurban mı gidiyoruz? Oldukça enteresan ve izlenmesi gereken bir yapım bence ;) Film cinsel ögelerde barındırıyor ama neredeyse türk dizileri kıvamında :P Bunu ciddiye alacağınızı düşünmüyorum bakın :D 
Akunin_Villian_2010_japonese_film_satoshi
Hadi şimdi kalkın, Akunin izleyin ve bir kere daha düşünün :D Çok tehditkar oldu ama yakışır :P


Filme dair bir trailer:




Yorumlar

  1. Aman Tanrım saçlar gerçekten berbat!=D Ama güzel bir filme benziyor ben de listeme ekledim^^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar