Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Love So Divine : Kutsal Aşk

Love So Divine
Papaz okulunda bir papaz adayı olarak eğitim gören  Gyu Shik kurallara sonuna kadar dikkat etmektedir. Yakın arkadaşı ve papaz adayı olan Sean Deal ise "Yoldan çıkmış Rus kızlarına cennetin yolunu gösterdim" başlıklı kaçışlarıyla meşhurdur. Yine bu kaçışın biri dönüşünde koşarak ayine yetişmeye çalışan ikili şom ağızlarının kurbanı olurlar. Papanın kutsadığı tören gerecini kıran masum adaylar Papaz Nam'a yardım etmeleri için bir aylığına uzaklaştırılırlar. 
Love So DivineLove So Divine
Papaz Nam'ın yeğeni Bong Hie ile belalı karşılaşmalarının ardından Gyu Shik ve  Bong Hie zıtlaşmalarıyla geçer günler. Sonunda genç papaz adayı kendini tutamayarak kıza olan nefret ve kızgınlığını papaza itiraf eder. Bunun cezasını çekmeye razı olan genç adama verilecek en büyük ceza Bong Hie'yi  vaftize ikna etmektir. 
Love So Divine
Amerika'dan erkek arkadaşını görmek ve evlenme teklifini kabul etmek için gelen Bong Hie, daha ilk gününden tarumar olurken parasızlıktan amcasının yaşadığı kilisede ona yardım ederek para kazanmaya çalışır. E bu arada da aşkın ne olduğunu bilmeyen bu adamla zaman geçirmekten başka yapabileceği bir şey yoktur. Kendisini sürekli azarlayarak gezen ukala adamın birden iyi davranmaya başlamasının ardından ona karşı bakışı değişir.
Love So DivineLove So Divine
 2004 tarihli olan Love So Divine Kwon Sang Woo ve Ha Ji Won'u bir araya getiren oldukça keyifli bir yapım. Benim iki oyuncuylada tanışma hikayem olan bu film özellikle yukarıdaki sahneleri barındıran düğün korosu ile akılda kalıyor. 

Geçmişe keyifli bir yolculuk için iyi bir seçim ayrıca yoldan geçen adam rolünde Pasta şefimiz Lee seon gyun' de görünüyor.


İyi seyirler

Yorumlar

Popüler Yayınlar