Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Please Come Back, Mister



Kim Young Soo evli ve bir kız babasıdır. Çok sevdiği karısını daha iyi yaşatmak için deli gibi çalışır ve bu nedenle de evini ihmal etmeye başlamıştır. Gece geç saatlere kadar çalışıp verdiği sözleri tutamayan adam, karısının gönlünü almak istediği bir akşam kaderin cilvesiyle hayatını kaybeder. 






Han Ki Tak sevdiği kadını unutamamış, onun hayatını güzelleştirmek için mücadele veren bu uğurda dağıttığı hayatını toparlamaya çalışan bir mafya babasıdır. bir oyuncu olan sevgilisinin adını kurtarmak için paparazzi kovalarken hayatını kaybeder.






Ve tam da bu noktada devreye kader ve ağlarını ören dev örümcekler girerler. Cennetle Cehennem arasındaki o her yeri mutlaka beyaz olması gereken odada kalıverir ikili. Ya cennete girip sonsuza dek keyif sürecek ya da yeniden dünyaya dönüp yarım kalan işlerini tamamlayacaklardır. Onlar da sırf hikaye daha yeni başlıyor diyerek dünyaya dönmeyi seçtiler. 




Tombul, şirin ama çirkin bir adamken bir anda Rain, RAIN, haydi ama dostum dünyaya Rain olarak dönen Young Soo elbette ne yapacaksa onu yaptı ve delirdi. Dizinin en eğlenceli anlarını ortaya serdiği anlarda bu anlarla başladı. 

Sen dünyaya dön, yakışıklı, fit bir adama dönüş yetmesin bir de zengin biri ol ki bu zenginlik yıllarını harcadığın büyük alışveriş mağazasını da kapsasın. Bir insan daha ne isteyebilir ki?



Han Ki Tak ise bambaşka bir dünyaya gözlerin açar. Fit bir vücutla döndüğü gerçektir evet, ama biricik melek hanım onun için aynı zamanda oldukça dolgun görünen göğüsler de layık görmüştür. 

Hadi Ama!
Topuklular üzerinde yürümesi, kibar davranması ve sürekli kırıtması beklenen bir dünya onun için oldukça fazladır.


Cennet yolunda kaderleri birleşen
Young Soo'nun değişimini gördükten sonra
ona verilen vücut cehennem azabından başka bir şey değildir.


Shin Hye Da uğruna cennet bırakılan güzel kadındır. 
Çocuk ve evlilik hayatıyla bıraktığı işine 
kocasını kaybedince geri dönmek zorunda kalır. 

Her fırsatta üzerine çullanan iş arkadaşlarından onu sakınan Jung Ji Hoon 
ile uğraşırken bir de başına şirketin yeni başkanı Lee Hae Joon da 
çıkmıştır. Kaybının ardından kendisiyle sürekli ilgilenen bu adamlar onu
arada bıraksa da o kocasını seven bir kadındır.

Diziye dair: Jiro Asada'nın Tsubakiyama Kacho no Nanokakan adlı kitabından uyarlanmıştır. Çok hırslı ve işkolik olan mağaza müdürü aniden ölür , bitmemiş işlerini tamamlaması için 3 ya da 7 günlüğüne dünyaya geri gönderilir. 


Gidin, izleyin ve sonuna kadar eğlenin :3 KYAAAA!

Böyle eğlenceli dizilere ihtiyacımız var :)




Yorumlar

  1. Ben de tam bu diziyi izliyordum 9. Bolumdeyim ve ağlamakla gülmek arasında saçmalayip duruyorum. Rain un performansı izlemeye deger. Yeon seo yu biraz abartılı buluyorum ama rolün gereği olduğundan o da yakışıyor.
    Güzel bi tanıtım olmuş eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devamında da aynı eğlenceyi yaşarsın umarım :3 Rain başka bir adam yaaa ♥

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar