Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

No Gain, No Love Konusu | Oyuncuları | Yorumu

   

Dizinin Adı: No Gain, No Love (2024) | Because I Want No Loss 
Senaryo: Kim Hye Young
Bölüm Sayısı: 12
Gösterim Tarihi: 26 Ağustos 2024 
Dizi Türü: Romantik, Komedi

_____Oyuncu Kadrosu:______________




_____Konusu:______________________


Son Hae Young erkek arkadaşı tarafından aldatılarak ortada bırakıldığını gittiği eski erkek arkadaşı ve iş arkadaşının düğününde öğrenir.  "Aşkımız mutlu sona ulaşamamış olsa da biz iyi arkadaşlarız, elbette bu beni yenilgiye uğratamaz" sloganıyla 300.000 won düğün hediyesi veren Hae Young öğrendiği yeni bilgiyle adama iyice diş biler ancak sinirini arşa taşıyan  yeni evlenenlere şirketinin verdiği pozitif ayrıcalıktır.
 Günlerce tatil, otel masrafları, hediye paralar ve fazladan ödenen mesailer derken mağdur edildiğini düşünen Hae Young ayrıca yeni açılan kadroya bekar bir kadın olduğu için alınamayacağını da öğrenince kolları sıvar ve kendisine en çıtırından, göze çarpmayan (!), ortamlarda olan  ancak hatırlanmayacak koca adayını aramaya başlar. Kısa sürede düğününü hazırlamaya başlar hem de ortada bir damat olmadan.
Kim Ji Uk dürüst kişiliğiyle iş olanaklarını kaçıran ancak vatandaş polis olacak kadar sevilen bir yarı zamanlı çalışandır. Boş zamanlarında iyilik meleği olarak çalışan delikanlı  mahallenin asabi kızının da radarında ve sürekli itişip kakıştığı biridir. 
Vasıfsız, vasat görünüşlü ve asla sevmeyeceğinden emin olduğu bu adamı evlenmeye ikna eden Hae Young sonunda eski sevgilisine bir düğünle karşılık verirken iş yerinde de rahatça yükselme planları yapabilmiştir. 
Ta ki kocası çalıştığı binaya yeni çalışan olarak girene kadar!


_____Yorumum:____________________

 Başrollerinde Shin Min Ah, Kim Young Dae, Han Ji Hyun ve Lee Sang Yi'nin
olduğu Romantik, Komedi No Gain, No Love dizisi 2024 yılının en eğlenceli yapımlarından.

Senaryosu Kim Hye Young tarafından yazılan dizi 12 bölümden oluşurken yönetmenliğini Kim Jung Sik yaptı.6 bölümü yayınlanan dizi
klişelerle eğlenceli bir alt yapı kurup
gizli saklı ama kör göze parmak feminist yaklaşımıyla
  iş yerindeki adaletsizliklere, anne olma kavramına,
aldatma ve aldatılma konularına değiniyor. 


Shin Min Ah ve Kim Young Dae şimdilik yan yana duran iki güzel
insan olarak boy gösteriyorlar ancak
o ateşli çift figürü canlanmadı gözümde. 

Bu durum dizinin amacına da hizmet ettiği için beni rahatsız etmedi  hele yan rollerde +178 wattpad hikayeleriyle ortama giren bacımız varken :) 

Çocukluğundan beri yazar olmak için yaşayan kızımız VS Kore alfabesini bulan atalarının dillerini erotik hikayeler aktarmak için kullanan vahşilere karşı savunan adam gibi adam :)



Siz diziye başladınız mı?
Sizin fikirleriniz neler?



 _____Tanıtım Videosu:_______________



Yorumlar

  1. Yaaa ben bu diziyle ilgili kesitlere denk geliyorum igde başlamayı da düşünüyorum.
    Dün Quenn of Tears'i bitirdim (: İzledin mi?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar