Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Terror Tuesday: Extreme Konusu | Oyuncuları | Yorumu

 Terror Tuesday: Extreme


Filmin Adı: Korkunç Salı: Ekstrem  
Bölüm Sayısı: 8
Süre:  43 Dakika
Gösterim Tarihi : Ağustos 2024
Filmin Türü: Korku, Dram, Gerilim

_____Oyuncu Kadrosu:______________

Terror Tuesday: Extreme


_____Konusu:______________________

Terror Tuesday: Extreme
 Angkhan Khlumpong isimli radyo programında anlatılan korku hikayelerinden yola çıkılarak ortaya çıkan her bölümde farklı senaristlerin yazdığı farklı bir hikayenin anlatıldığı Terror Tuesday: Extreme dizisi Sekiz hikayeden oluşuyor.

Terror Tuesday: Extreme
 İlk bölümde kaybedilen küçük kız çocuğu yüzünden hüzne boğulan bir annenin kızını arkasında bırakamayıp bir büyücü aracılığıyla kızının ruhunu bir bebeğe
taşımasını ve arkasından gerçekleşen olayları anlatıyor.
Terror Tuesday: Extreme

 İkinci bölüm Gelinlik ismini taşıyor. 90larda ülkemizde de benzer korku hikayeleri olduğundan çok bizden hissettiren hikayede 
evlenmek için para biriktiren bir kadının yeni bir gelinlikçide girdiği işin akşamında başına gelen  garip olayları izliyoruz.
Terror Tuesday: Extreme 
 Evlenememiş kadın ruhu gibisi yok anacım sakının!

 İlk iki bölüm oldukça sıradan ve vasat geçince diziye dair umutlarım
 sönükleşse de bölümler ilerledikçe dizi daha keyifli hale geliyor.


Terror Tuesday: Extreme

Üçüncü bölüm yeni bir eve taşınan ailenin evde buldukları gizemli
odanın başlarına açan felaketleri anlatıyor.

Terror Tuesday: ExtremeTerror Tuesday: Extreme
Yemin isimli dördüncü bölümde 
yıllardır beraber olan bir çifttin 
gittiği tapınaktaki tanrıçanın gerçek yüzünü öğrenmeleri, sevgilisi tarafından aldatılan tanrıçanın yalana ve saklanan sırlara karşı intikamcı bir yanı olduğunu öğrendikten sonra başlarına gelen olayları anlatıyor.
Terror Tuesday: Extreme
Sınıftaki Hayaletler isimli bölümde 
öğretmenliği resmiyet kazanması için gün sayan genç bir kadının dersleri eken öğrencisinin durumunu öğrenmek için öğrencinin evine gitmesini ve ailenin garip tavırlarıyla gerçekleşen olayları izliyoruz. 

Terror Tuesday: Extreme
Komşu kızı isimli bölümde karşı dairesinde yaşayan güzel bir kadının hayaline düşen genç bir adamın başına gelenleri izliyoruz.
Terror Tuesday: Extreme

Canım Büyükannem benim en çekinerek izlediğim bölüm oldu. Bunamış bir kadının kendini nehre atmasıyla başlayan bölüm kızının kadının yeniden eve dönmesi için büyü yapmasıyla başlayan korku dolu bir hikayeyi anlatıyor. 

Terror Tuesday: Extreme

Viral Lanet isimli son bölümde yalnız bir annenin çamaşırhane işleterek kızını  büyütme çabasını izliyoruz. Dinlediği radyo programındaki garip olaylar başına gelen kadın kızını kurtarabilecek midir?




_____Yorumum:____________________


 Bazı hikayeler vasat olsa da keyifle izlenebilecek bir yapımdı. 








 _____Tanıtım Videosu:_______________



Yorumlar

Popüler Yayınlar