Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Monstrous Konusu | Oyuncuları | Yorumu

                                                             

Dizinin Adı: Monstrous | 괴이
 Yönetmen: Jang Kun Jae
Senaryo: Yeon Sang Ho, Ryu Yong Jae
Bölüm Sayısı: 6
Gösterim Tarihi: 29 Nisan 2022 - 3 Haziran 2022
Dizi Türü: Gerilim, Gizem, Dram, Doğaüstü



   _____Oyuncu Kadrosu:______________


_____Konusu:______________________

Jinyang ilçesi Belediye Başkanının isteğiyle yıllardır insanlardan uzakta muhafaza edilmiş Budist heykeli gün yüzüne çıkarılmış, sergilenmek üzere belediye binasına taşınmıştır. Üniversite arkeoloji bölümünden yardım isteyen Budist rahipler Monthly Strange Story dergisini çıkaran Jung Ki Hoon'a ulaşırlar. 



Dergisinin önceki sayılarında fotoğrafı yayınlanan heykelin hikayesini araştırmak için rahiplerle para yüzünden  anlaşamaz.  Ancak eşinin de yaşadığı Jinyang ilçesinde yağan siyah yağmur adamı harekete geçirir. 


Lee Soo Jin kendi içine kapanmış araştırmalarını evinden yürüten bir arkeologdur. Yaşadığı ilçede bir anda lanetli bir ruhun mühürlendiği heykelle karşılaşır. 
Yağan siyah yağmur ve görülmeye başlanan felaketlerin artık bir anlamı vardır. 


_____Yorumum:____________________


Koo Gyo Hwan, Shin Hyun Bin, Kim Ji Young, Park Ho San ve Kwak Dong Yeon'un başrollerde olduğu 6 bölümlük bir gizem gerilim dizisi. Yönetmenliğini Jang Kun Jae'nin yaptığı senaryosunu Yeon Sang Ho ve Ryu Yong Jae'nin yazdığı dizi oldukça keyifli bir yapım.


 Devam hikayelerini gelecek gibi görünen dizi mini dizi olarak
 oldukça iyi bir iş çıkarmış. 



 _____Tanıtım Videosu:_______________




Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Zaman sıkıntısı olduğunda keyifle izleyebilirsin mini mini bir dizi

      Sil
  2. Hımm ilginç ama daha shooting star ın son bölümünü izlemedim. 🙈

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar