Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Adamas Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı:Adamas | 아다마스
Yönetmen:Park Seung Woo
Senaryo:Choi Tae Kang
IMDb Puanı:6,9
Bölüm Sayısı:16
Gösterim Tarihi:27 Temmuz 2022 - 15 Eylül 2022
Dizi Türü: Gizem, Gerilim, Dram

 _____Oyuncu Kadrosu:______________


_____Konusu:______________________


Woo Shin ve Soo Hyun babalarını 22 yıl önce bir cinayete kurban veren ikiz kardeşlerdir. Ha Woo Shin iyi bir yazar olup ün salarken kardeşi Song Soo Hyun ise kontrol edilemez özel bir savcı olur. İkiz olmalarına rağmen hayata bakışları ve babalarının çözülemeyen davasını araştırma teknikleri başka olan ikizler yıllar sonra çözmek için dosya üzerinde çalışmaya başlarlar. 

Hayalet yazar olarak en büyük şüphelinin evine sızmayı başaran Woo Shin burada öldürme aracı olarak kullanılan 'Adamas'ın peşine düşer. Ancak bütün gözler üzerindedir. Kendisine yardımcı olarak görünen ve garip tavırlar sergileyen evin gelini Eun Hye Soo ile tanışır. Sevdiği adamın garip ölümü sonrası adamın abisiyle evlenmek zorunda kalmıştır.
Hyun Joo güvenlik amiri olarak girdiği evde ajanlık yaparak şirkete dair bilgiler toplayan biridir. Eve yen gelen hayalet yazarla birlikte tasarladığı planlar alt üst olur ancak üzerine gidecek yeni bir dosyanın varlığı iştahını kabartır. 


_____Yorumum:____________________



Başrollerinde Ji Sung, Seo Ji Hye ve Lee Soo Kyung'un olduğu  Adamas dizisi 2022’de yayınlanan diziler arasındadır. 16 bölümden oluşan dizinin yönetmenliğini Park Seung Woo yaparken senaryosu Choi Tae Kang'a ait.  Dizi Gizem, Gerilim, Dram türünde yer alıyor. 

Yönetmeniz azizliği olduğunu düşündüğüm nedenlerle karakterler çok karikatürize asla var olup sizi hikayeye çekemiyor. Hele ki hizmetçi sultan teyze! 
Kurulmuş köpek gibi kendi yerinde zıplayarak sinirlenen bir tipleme.
O kadar rahatsız etti ki dizi Jisung beylerin
ikiz güzellemesine rağmen asla ilerlemedi...

Tahammül edemeklerimde bugün listesine bir gün Jisung dizisini gireceğini düşünmüyordum ama asla asla dememeli ve listeye bir Jisung dizisi de eklemek gerekiyormuş. 

Siz izleyebildiniz mi diziyi?


 _____Tanıtım Videosu:_______________



Yorumlar

  1. Ay o zaman gidip Ji Sung'un şu aşırı çok karakter oynadığı diziye bakıp Ji Sung güzellemesi yapmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Varlığı bile güzelleme yapma nedeni valla ama bu dizide çok negatif yan detay mevcut :'(

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar