Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Twinkling Watermelon Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Twinkling Watermelon

Dizinin Adı:Twinkling Watermelon | Sparkling Watermelon 
Yönetmen:Son Jung Hyun
Senaryo: Jin Soo Wan
IMDb Puanı: 9,2
Bölüm Sayısı: 16
Gösterim Tarihi:25 Eylül 2023 - 14 Kasım 2023
Dizi Türü: Romantik, Gençlik, Dram, Fantastik


 _____Oyuncu Kadrosu:______________

Twinkling Watermelon



_____Konusu:______________________

Aile üyeleri sağır olan Eun Gyeol iyi bir öğrenci ve insan olarak anne ve babasının dayanağı olmaya çalışırken en büyük hayali olan müzisyenliği de gizlice yapmaktadır. Gizli hayatının ortaya çıkmasıyla babasıyla sert bir tartışma yaşarlar ve kırılma noktasında hayatını sorgular.

Twinkling Watermelon

Elindeki müzik aletini satarak için gittiği dükkândaki gizemli adam atarından bir fiş ile uğurlanan delikanlı kendisini bir anda 1995 yılında bulur. Ne olduğunu anlamaya çalışırken karşısına çıkan delikanlının babası olması bir anda kafasında bir ampul yakar. O şimdi duyabilen babasının peşinde kendi dünyasını yeniden kurmaya çalışacaktır. 
Twinkling Watermelon


Lee Chan bütün gençlik tutkularını liseden mezun olmadan yerine getirmek ondan sonrada hayatını büyükannesine adamayı planlayan enerjik, hayat dolu bir gençtir.  Hayatı okul ve part time işler arasında koşturmayla geçerken karşısına çıkan genç bir kıza aşık olur. 

Twinkling Watermelon
Se Kyung, Seowon Sanat Lisesi'nin çello  perisidir. İyi bir aileden gelen genç kız oldukça yetenekli biridir ve peşine takılan Lee Chan ile günleri daha eğlenceli bir hale gelmiştir. 

Eun Gyeol ve babası Lee Chan'ın itişip kakışmalı gençlik günlerine 
ışınlanmaya hazır mısınız?




_____Yorumum:____________________

Twinkling Watermelon
“Twinkling Watermelon”  dizisinin başrollerinde Choi Hyun Wook, Ryeoun ve Seol In Ah yer alıyor. 16 bölümlük dizi Romantik, Gençlik, Dram, Fantastik türündedir.

Senaristliğini Chicago Typewriter (tıktık ), Kill Me Heal Me (tıktık )  ve The Moon Embracing the Sun  dizilerinden tanıdığımız  Jin Soo Wan yaptı.  

Twinkling WatermelonTwinkling Watermelon

Haydi gel benimle ol, Oturup yıldızlardan bakalım dünyadaki neslimize, 
Ordaki sevgililer özenip birer birer, Gün olur erişirler ikimize'


Twinkling Watermelon
Twinkling Watermelon

Bir bakalım nasıl bir şey bu dizi diyerek sıfır beklentiyle başladığınız o dizinin acayip kırık ve eğlenceli çıkması durumu uzun zamandır denk gelmediğim bir durumdu. 

Twinkling Watermelon
Twinkling Watermelon beni sımsıkı kucakladı, yaralarımı sardı resmen.



Oturun oturun izleyin anacım :)





 _____Tanıtım Videosu:_______________


Yorumlar

Popüler Yayınlar