Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Voice Konusu | Oyuncuları | Yorumu


Adı: Voice | 보이스
Tür: Dram, Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Kim Do Hyuk
Senarist: Ma Jin Won
imdb: 7.9
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2016 - 2017
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2017 - 12 Mart 2017



  _____Oyuncu Kadrosu:______________



_____Konusu:______________________

Moo Jin Hyuk çılgın köpek lakaplı agresif bir dedektiftir. Gözü kara bir memur olan Jin Hyuk bir görev sonrası ekip arkadaşlarıyla başarısını kutlarken eşi bir katilin saldırısına uğrar.  Korkup kaçan kadın kocasına ulaşamayınca 119 ekiplerini arar ve yardım ister ancak ekip olaya müdahale edemeden kadın öldürülür.


Kang Kwon Joo  119 ekibinde görevli bir polis memurudur. Dedektifin eşi aradığında konuştuğu memurdur ancak kadına yardımcı olamaz. Adli soruşturma sonrası yakalanan suçlunun gerçek katil olmadığını, katille konuştuğunu iddia eder ancak kanıtların arasında bu konuşma bulunamaz.


Genç memurun para karşılığında katili savunduğu düşüncesi oluşur ancak katil serbest bırakılır. Yıllar sonra yeni bir ekip kurmak için cinayetin işlendiği bölgeye geri dönen Kwon Joo özel bir birim oluşturmaya çalışır. 

 Golden Times adını verdiği bu ekiple şikayet geldiği anda konuya hakim olmak, olay yerin en kısa sürede bulmak ve hemen müdahale etmek gibi spesifik bir ortaklık amaçlar. Ancak Kore polisi bu Amerikanvari sistemi  küçümser ve dışlar. Geçmişindeki yaraları çözmek için bu konuya baş koyan memur Kwon Joo ince eleyip sık dokuyarak oluşturduğu ekibiyle kolluğun aslında bu birime çok ihtiyacı olduğunu kanıtlar.
Özel bir yeteneği olduğunu ispatlayan Kwon Joo ve dedektif Jin Hyuk
 yıllar önce işlenen suçların faillerini bulup gerçekleri ortaya çıkarabilecek midir?


Not: Dizinin ikinci sezonu 2018 yılında "Voice 2" adı altında, üçüncü sezonu 2019 yılında "Voice 3" adı altında ve dördüncü sezonu 2021 yılında "Voice 4" adı altında yayımlanmıştır.


_____Yorumum:____________________


Başrollerinde Jang Hyuk, Lee Ha Na, Kim Jae Wook'un oynadığı 
2017 yapımı Voice dizisi dram, Aksiyon, Gerilim türünde. Yönetmenliğini Kim Do Hyuk'un yaptığı dizinin Senaristi Ma Jin Won. 16 bölümden oluşan Voice dizisi 4 sezonu yayınlanmış bir seri. 

Özel bir duyma yeteneği sayesinde insanlara yardım eden acil çağrı merkezi çalışanı fikriyle ortaya çıkan Voice dizisi çok güzel bir matematik üzerine oturtulmuş bir polisiye. 

Bir saniye teklemeden ilerlemesi sayesinde sıkılmadan su gibi akan bölümleri izliyorsunuz. Jang Hyuk'un ağdalı ama etkileyici sesiyle ağır abi mesut abi polisiye rolü her zamanki kıvamında, muhteşem. 

Ancak başrolde izlediğimiz Lee Hana hanımın 
sıkıntılı diş yapısı yüzünden hele de 
katilin dişini sıkması vurgulanarak anlatılmışken
duvardan duvara vurdu beni. (Babası ünlü diye ekranlara atılınca ben) 
Bir de minik süper adamımız Yesung beyleri görünce aşka gelmelerim var elbette. Vay küçük enişte nerelerdeydin diye sevesim geldi ancak 
kuytu köşelerde diziyi saklayıp bu güne erteleyen o muhteşem kişilik kim bilin bakalım?


Ve elbette Kim Jae Wook! Oğlum o nasıl kariyer planıdır, o nasıl bir adanmışlıktır maşallah sana :3 İzlediğim her halinden keyif aldığım güzide bir eser gibisiniz beyefendi, annemin vitrininde bakır takımlarıyla sergilesem mi seni? 

Dizi güzel, senaryo olay, oyuncuların erkek tarafı işi ayakta tutuyor yine ;)
İzleyin anacım



 _____Tanıtım Videosu:_______________



Yorumlar

Popüler Yayınlar