Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Queen of Tears Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Queen of Tears Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Queen of Tears | 눈물의 여왕
Yönetmen: Kim Hee Won , Jang Young Woo
Senaryo: Park Ji Eun
Bölüm Sayısı: 16
Gösterim Tarihi: 9 Mart 2024 - 28 Nisan 2024
Dizi Türü: İş, Romantik, Dram


 _____Oyuncu Kadrosu:______________

Queen of Tears Konusu | Oyuncuları | Yorumu


____Konusu:______________________

Queen of Tears Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Seul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Baek Hyun Woo, 
Queens Group'ta çalışmaktadır. Şirkette yeni çalışan olarak tanıştığı  Hong Hae In'in sürekli sıkıntı çıkarması ona yardım etme isteği uyandırır. 
Queen of Tears Konusu | Oyuncuları | Yorumu
Sürekli fotokopi makinesi tekmeleyen genç kadını koruma isteğiyle tutuşan genç delikanlı sonunda evde oturup ömür tüketeceğinden emin olduğu kadına; 35 inek, birkaç dönüm arazi üzerinde meyve bahçelerinden oluşan bütün servetini sunarak evlenme teklif eder.

Queen of Tears Konusu | Oyuncuları | Yorumu
Queens Group'un üçüncü nesil üyesi olan Hae In ise ilk kez gördüğü ilginin garip duygular hissettirmesiyle yüzleşir. İyi olmak, lider olmak, mükemmel olmak üzerine yetiştirilmiş bir kadın  olarak duygularını nasıl göstereceğini bilemese de bu yakışıklı delikanlının kendisini bulutların üzerine çıkarmasına izin verir. 
Queen of Tears Konusu | Oyuncuları | Yorumu
Kısa süre sonra evlenen ikilinin cicim ayları sonrası 
arasına duvarlar örülür, iletişim kurmaktan uzaklaşırlar ve 
boşanmak için yaşayan birine dönüşür Baek Hyun Woo. 

 Karısından boşanma planlarını hayata geçirdiği gün
 onun ölümcül bir hastalığa yakalandığı haberiyle havalara uçan Hyun Woo, boşanmadan karısının son günlerinde yanında olan mükemmel koca olmayı planlar. Böylece nefret ettiği ve köle gibi kendisini kullanan kayın ailesinin de nefretinden sakınacaktır. 

Queen of Tears Konusu | Oyuncuları | Yorumu
Hastalık yüzünden yeniden birbirine yaklaşan ikilinin arasına büyük bir yatırımcı olan Yoon Eun Sung'da girince Hyun Woo karısına olan duygularını sorgulamaya başlar. Peki bu süreç aşklarını yeniden alevlendirebilecek midir?

_____Yorumum:____________________

Queen of Tears Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Başrollerinde Kim Ji WonKim Soo Hyun, Park Sung Hoon 
ve Kwak Dong Yeon gibi yetenekli oyuncuların olduğu 
Queen of Tears dizisi 2024 yılının beklenen dizilerinden biriydi. 

Queen of Tears Konusu | Oyuncuları | Yorumu
Senaryosu Park Ji Eun tarafından yazılan Queen of Tears dizisinin yönetmen koltuğunda Kim Hee Won ve Jang Young Woo oturuyor.
Queen of Tears Konusu | Oyuncuları | Yorumu
 16 bölüm olarak tasarlanan dizi 9 Mart 2024 tarihinde ilk bölümüyle yayın hayatına başladığında aldığı yüksek reytinglerle de beklentiyi yüksek tutuyor. Romantik, Dram türündeki dizinin bölüm süresi ise 90 dakika. 

Çok güzel ağlıyor diye gün 24 saat ağlatasım gelen Soo Hyun beylerin 
kasabadan gelen Beyaz Atlı Prens rolünden "Seni asla ağlatmayacağım" diyerek prenses rolüne terfi ettirildiği ilk bölümlerde neden ve nasıl bir köleye dönüştüğünü bilmediğimiz yetenekli ve çalışkan bir Koca erkeğini izliyoruz.


Karısının ölümü için kınalar yakacak bu erkek birey
yakışıklı yüzünün arkasına sakladığı hayin kişiliğiyle neredeyse
Müge Anlı'nın bir sonraki stüdyo konuğu olarak "Karımı kim öldürdü?" diye günlerce ağladıktan sonra bileklerinde kelepçeyle stüdyodan aldırılacakken 
İlahi bir güç onun sırtını sıvazlayıp;
"Üzülme çocuk, karını yanıma alacağım!" diyor. Bu evrede devreye giren ikinci erkekle unutulan duyguların ortaya çıkması ve eski, güzel günlerin ortaya çıkmasıyla yürekleri dağlayan o görüntü ekranda beliriyor.

Şimdilik dört bölümü yayınlanan dizimiz
benim gönlümü çeldi. 
Geçmişe gidiş gelişleri ilerleyen bölümlerde
nasıl bir yön belirleyecek bilmiyorum ancak çok sık kullanılmaması
dileklerimi şuracıkta dillendireyim hemen.Hyun Bin, Son Ye Jin düğününe gönderme yaptılar, senaryo çalıntı dedikoduları arşa çıktı karısını boşayıp iki gün sonra çocuğuyla ortama giren Song Joong Ki konuk olacaktı derken
dizinin magazin yönü çalkantıdan
kurtulamasa da reytingler katlanarak artmaya devam ediyor. 
Ayrıca Kim Ji Won ve Kim So Hyun ikilisinin kimyaları çok uymuş, oyunculuk konusunda canlarım beni asla üzmediler zaten. 
Bu ekipte Kwak Dong Yeon yine bir ezilen zengin ovlan çocuğu tribiyle ekipte
yer buluyor. Kendisinden bir ters köşe görmek tek dileğim bu dizi için. 

Bir de Park Sung Hoon
beylerin ortama girişi hikayeyi ayağa kaldıran güzel bir 
akış oldu. İkinci adam gibi görünen daha çok Hyun Woo'nun 
aydınlanma meleği gibi görünen beyefendiye sevgiler 


Dizi çok dertli, keyifli başladı gençler. Bekliyorum hem söylenelim hem sevelim bu ikiliyi.






 _____Tanıtım Videosu:_______________












Yorumlar

  1. Ahh Ji Won bebeğiimm çok seviyorum hem kendisini hem de oyunculuğunuu. Ayrıca Kwak Dong Yeon'da fav oyuncularımdan biridiir. Bu diziye dahil olduğunu görmek mutlu etti benii. Soo Hyun birkaç sene öncesine kadar çok sevdiğim bir oyuncuydu ama hakkında çıkan bazı haberlerden sonra birazcık soğumuş olabilirim kendisindeen :) Ama oyunculuğuna lafım yok eminim bu dizide de iyi bir iş çıkaracaktır. Şuan A Killer Paradox dizisini izliyorum o bitince bu diziye başlayacağım :) Yazı için teşekkürler, emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ji Won'un sade ve etkili bir tarzı var oynarken ve bu kendisinde en sevdiğim nokta olabilir. Diziyi öyle güzel yukarı çekiyor ki her anından zevk alıyorum. Soo Hyun olayı ne kaçırmışım orayı bak ya da artık olaylara yetisemeyince yeni olaylar için eskisini mi sildim acaba?

      Aydınlat beni lütfen 🥰 Yorum için teşekkürler Dizi hakkında fikirlerini de okumak isterim bir an önce <3

      Sil
  2. Ya instagramda birkaç videoya denk geldim izlemek istiyorum ama bölümler bitmeden izleyememmm (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oturup ben tek lokmada dizi izlemeye bayılırım aslında ama bu dizi için önerim sindire sindire tüketim :D Finale 3 5 bölüm kala başla en azından yoksa duygu durum bozukluğu garanti

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar