Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Tae Pyung Kim? Elbette Hyun Bin (:

Hyun_Bin
























2012 yılımızın ilk oppa tanıtımı Sevgili Hyun Bin ile başlıyor sevgili kazandiblerim. Peşpeşe paylaşım yapmak oyuncular ile ilişkilerimi arttırsa da yeniden izlediğim film ve dizileri izlemek zorunda olmak hoş gelmiyor artık bana (: Hyun Bin kıymetlimsin ^^ Senin için izlenir o ayrı ama aralıklı paylaşımlar daha da faydalı gibi geliyor . Sevgili kazandiblerim sizden de bu konu hakkında yorum bekliyor olacağım (:
Hyun_Bin

 Hyun Bin nerede, ne zaman, ne şekilde tanıdığımı unuttuğum nadir isimlerden. Gamzeli güzel yüzü ve her rolünde bambaşka bir görünümle karşımıza çıkan Hyun Bin beni şaşırtmaya hala devam ediyor. 


Güney Kore  askeri birliklerinin en  popüler üyelerinden olan Hyun Bin; Bırakın beni, yıllardır deli gibi asker olacağım anı bekliyordum. Çocukken en büyük hayalim amiral olmaktı diyerek kendini deniz kuvvetlerinin soğuk kollarına bıraktı. 


Hyun_Bin

Soğuk dalgalarla boğuşurken çekilmiş fotoğrafları yüreğimizi dağlarken, Hyun Bin halinden oldukça memnun olduğunu bildiren söylemlerde bulunmuştu.Neyse daha fazla askerden bahsedip, ucu yanmış mektuplara yenisini eklemeyelim. 


Hyun Bin 25 Eylül 1982 doğumlu. Terazi burcu olan Binie kariyerine Bodyguard ile başlamıştır. (Kadro cidden dikkat çekici.)


Aynı yıl sevgili Sürmelim Jang Geun Suk(açıl susam açıl) ile birlikte Nonstop 4'te rol aldı.


Bu iki yapımda sevimli halleri ve muhteşem gamzesiyle boy gösteren yakışıklı ve yetenekli Binie'miz 2004 yılında Spin Kick adlı filmde göründü.  Ardından aynı yılın ikinci yarısında Ireland filminde boy gösterdi. 2005 yılında Ha Ji Won unnimin Jeong-hun Yeon ile başrolü paylaştığı Daddy Long Legs (açıl susam açıl) filminde yan rollerden biridir. Göründüğü anlarda da hikayeye renk katar.Hyun_Bin
 Ve 2005'in devamında başrolde büyük olaylar yarattığı My Name is Kim sam Soon (açıl susam açıl) gelir. Benim de Hyun Bin ile tanıştığım dizi bu olsa gerek diye düşünüyorum aslında. Bunu düşünmeme neden olan şey dizide şeker ötesi görüntüsüyle ortalarda dolaşmasına rağmen,  eğer ortamlarda ciddi anlamda bir Hyun Bin fanı yoksa genelde Hyun bin'e genelde güzel adam der ve kenara çekilirim.  Benim Sevdalısı olduğum asıl adam da bu dizide yer almakta çünkü. (La Fea'ya çaktırmadan yazıyorum buraya :D Sizde söylemeyin, aramızda sır olarak kalmaya devam etsin.) Hyun Bin, Kim Sun Ah, Ryeo-won Jeong, Daniel Henney isimleri aynı kadroda çok güzel sıralanır. Gerçek hayatta da kanka olan Daniel ve Ryeo Won hikayeye gizli bir kıskançlık katar, yetmez bazılarımızı kudurtur. Neden bilinmez burası gerçi :P
Hyun_Bin
 Burada kızların gönlünü çalan yakışıklı oyuncu A Millionaire's First Love (açıl susam açıl) ile kızlara kalp krizi ikram etmeye devam etti. Bu filmde bizleri kendine iyice bağladığından emin olan Binie değişik rollere de bakabilirim isterseniz diye dolaştı etrafta. Bunu söyleyen yakışıklı bir aktöre gelecek ilk teklif genelde " Boksörüm olur musun? " olduğundan bizim Binie'de eline geçirdi boksör eldivenlerini ve  buz kalıbına dönmüş bir prensesi sıcacık kalbiyle eritiverdi hepimizi. "The Snow Queen" (açıl susam açıl) dizisi Sung Yu Ri ile başrolü paylaştığı bir yapım. Kar Kraliçesi masalıyla bir imkansıza yolculuk yapıyoruz... 
Hyun_Bin
2 yıllık aradan sonra Worlds Within dizisiyle geri dönüş yaparken kızlara bir umut ışığıyla dönse de başrolü paylaştığı Hye-kyo Song ile aşk yaşadığı itirafı yüzlerce ölüm orucuna neden olur(:  Kızlardan ölüm olmasa da askere gidişinin hemen ardından ilişkiye nokta konulduğu haberi geldi Hyun Bin tarafından. Üzülen olmadı bu habere :D Her yıl yapılacak kutlamalar bile var be bu uğurda (:
Hyun_Bin
Hyun_Bin
"Friend, Our Legend" ile 2009 yılına başlayan Binie bu yıla aynı zamanda  " I'm Happy" (açıl susam açıl)  filmini de sığdırıp mutlu mesut kariyerine devam eder. 2010 yılında "Late Autumn" (açıl susam açıl),"Tears of Africa" ve "Secret Garden" dizi ve filmlerinde rol alır. 2010 yılının en müthiş yapımı olarak dikkat çeken Secret Garden dizisinde (açıl susam açıl) oynadığı rolle unutulmazlar arasına giren sevgili Hyun Bin'imiz "Come Rain, Come Shine" filminde Im soo Jung ile başrolü oynadıktan sonra artık yaşım geldi beyler ben gidip askerliğimi yapayım da dünya karizmatik ordu görsün, zaman askere gitme zamanı diyerek birliğe teslim olmuştur.  Birliğine teslim olan Binie askerliğinin bir yılını yedi geriye kaldı bir yıl daha :D Özledik bekliyoruz Binie !!!!
Hyun_Bin



Güncelleme: Haziran 2020 Korona karantinasında Hyun bin izlemelere doymadığım için bir güncelleme yapayım istedim sayfaya. 


Asker dönüşü gönüllere bayram coşkusu yaşatan Binie'miz güzel gamzeleriyle yeniden sektöre döndüğünde herkes hazırdı onu romantik ve serseri bir rolle kucaklamaya. Oysa tahta gözlerini dikmişti ve elden ne gelirdi.  

Fonda Murat Kekilli'nin "Seni çılgın, hadi oradaaağn!" çığlığı duyulurken Kral Binie izledik heyecanla. Han Ji Min ile paylaştıkları başroldeki filmi The Fatal Encounter (açıl susam açıl) gözlerimizi şenlendirdi. Evetti, buydu ve efsane olmuştu <3 


Yeniden dizi projesine döndüğündeyse tek Binie size yetmez, seç beğen, al kampanyası yaptı ancak büyük talihsizlik eseri aynı dönem çekilen Ji Sung'un efsane olarak kendini kanıtladığı dizisi Kill Me, Heal Me ile aşırı benzer konular olması biraz hayal kırıklığına neden oldu. 

Hyde Jekyll, Me dizisi (açıl susam açıl) sonrasında peş peşe sinema filmleri çeken Binie ajan olmayı oldukça sevdi diyebiliriz.  

2018 yılında bir değişiklik yapayım İspanya ellerinde salınayım diyerek,  Granada semalarında süzülen Binie'miz bir görsel gerçeklik oyunu peşinde ömrümüzden ömür tükettin. Zalımın oğlu Binie, yaktın bizi! 

Fanları ikiye ayıran dizi Memories of the Alhambra (açıl susam açıl) dizisi büyük ses getirdi ve Netflix alemlerinde de boy gösterdi. Yeterince hayranı yoktu zira beyimizin. 

Crash Landing on You dizisi Kuzey, Güney birbirine diş bilerken garip bir dönemde yayınlandığı için oldukça tepki çekse de Binie'nin muhteşem yorumu göz doldurdu. Son Ye Jin ile evlenmesi için dilek mumları yok satsa da ikili göz süzmekten ileri gitmediklerini vaat ediyorlar hala :3 Bu konuda çok garip düşüncelerim var kendimle çeliştiğim o nedenle sonsuza sessiz kalacağım. (bi bakılsa 4389578957495603786 farklı yorumum vardır gerçi ama olsun) Dizi yorumu için (açıl susam açıl)





Yorumlar

  1. Koreliler de çok seviyor nedense Kazancıbaşım..Jgsden nefret eden nekadan Koreli varsa Hyun Bin bir okadar seviniyor.. ^^ Uri Binnie ^^Neredeyse herbişeyini izlemişiz ^^

    YanıtlaSil
  2. Jgs'den nefret eden Uzak Doğu'lu yoktur. Olamaz, olmamalı :D

    Ben seviyorum yeter e bir de mine var (: Uri Binie izlemek ayrı bir keyif (:

    YanıtlaSil
  3. jgs sevilmez mi yaa? halaluya starım uzay boşluğu yıldızım, yapay çim alanımın kuzusu. bin de sevilir amma jgs ayrı sevilir :)

    YanıtlaSil
  4. ohhh süper bir filmografi olmuş ellerinize kollarınıza sağlık :D hyun bin'i görmek güzel oldu akşam akşam :D
    tekrar ellerinize sağlık, takipteyiz sizi efem :)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim efendim (: Biz de sizi özellikle "Küçük Siren" peşinden takip etmek istiyoruz(: Mesaj iletilmiştir umarım :P

    YanıtlaSil
  6. mesaj alındı tabikiside, zaten yazmaya tekrar başladım dün :D :D alnımın akıyla çıkarım inşallah bu bölümde de :) osss!

    YanıtlaSil
  7. @MakinoSev sabırsızlıkla beklediğimi bildiririm (:

    YanıtlaSil
  8. Ben bu yazını nasıl es geçmişim :) Bak sen benim enn sevdiklerime dokunma fena olur diyorum :) Kızım senin ne olacak bu kimse yoksa kenarda dursun ama biri bakarsa yancı çıkarım durumu :) Hiç sevmediği oyuncağıyla başka çocuk oynayınca elinden almak için zırlayan çocuklar gibi pehhhhhh :)) Sen ondan tabii has Oppanı aleme ilan etmiyorsun sen durr senn :P

    YanıtlaSil
  9. La Fea Sabah sabah keyfimi yerine getirdin canım teşekkür ederim bu yorum için (: Ölümüne yancı bi karakterim olduğunu bilmeyen yok zaten (: JunKi askerden dönünce uzun bir soluklanma dönemine gireceksin merak etme :D Son 9 gün kaldı :D Ondan sonra Z_cadısı derdine yansın nihahahaha

    YanıtlaSil
  10. sen bi gitsene danieline yaaa...
    yeminle junkimin etrafına tikenli ve elektrikli tel çekecem sırf sen yanaşma diye.. :D
    bi uzak dur bi kendine gel ve bi kere de rahat dur ya..
    bi tatil yaptırtmadın bana ,senin yüzünden bi rahat rahat oturamıcakmıyım ben..:P

    not:terlik stoğu yaptırtma bana..anladın sen onu.bitmiştir nokta.. :D

    YanıtlaSil
  11. @fndk ^^ Benim Jun Ki sevdam senden ileri askere gitti diye Suju araştırmasına başlayan ben değildim (: Terlik stoğu bitmez sende ^^ Canımsın öpüyorum kocaman anladın sende bunu (:

    YanıtlaSil
  12. genelde dizi ve filmlerdeki oyunculara ayılıp bayıldığım söylenemez,hoş adam der çekilirim kenara..
    ama bu adam var ya bu adam..gamzesi yeter..onu görünce içimdeki ergen hortluyo valla:))
    yazı da ayrıca hoş olmuş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ergenin gönlü hoş olsun Binie dün doğum gününü kutlarken umarım içindeki ergen pasta fırlatmıştır askerdeki Binie beylere :D

      Sil
  13. Aynı reklam tişörtünden Ha ji won da giymişti birlikte mi oynadılar acaba dur şuralarda bir yerde olacak.

    [url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://g1303.hizliresim.com/17/n/l86zw.jpg[/img][/url]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I'm a good downloader olanı diyorsan o reklam değil kamu spotuydu (: Film ve dizi indirmelerini yasal yollara yapsın hayranları diye bir çok sanatçı o etkinliğe katıldı (:

      Sil
  14. http://www.hyun-binturkey.com/forum/index.php
    Hyun Bin forumumuz açıldı. Herkesi bekleriz. ^^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar