Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The Priests (2015)

The Priests (2015)

Liseli  Young Sin geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakımda kalır. Genç kızın bütün tedavilere cevapsız kalması, ve gösterdiği belirtiler  Papaz Kim'i harekete geçirir.  Hastanede kızı gören Papaz, olayı ve düşüncelerini Kore Katolik Kilisesiyle paylaşır ve bir ruh çıkarma operasyonu için izin ister.  

The Priests (2015)

Yardımcı papazın görevi kabul etmemesi yüzünden ruhban okulundan yardım isteyen Papaz'a sıkıntılı öğrenci olarak bilinen Choi'nin yardımcı olmasına karar verilir. İkili genç kıza yardım etmek için ayine başlarlar. 


The Priests (2015)
Başrollerinde
Kim Yoon Seok'
Gül Rahiplerinin yolunda giden Koreli Rahipleri konu alıyor. 

12 Büyük Cin'in peşinde olan bu rahipler ve onlara bu uğurda yardımcı olan özel seçilmiş rahip yardımcılarını tanıtan film, ayrıca kötü cinleri ve dünyaya getirdiği felaketleri de gösteriyor. 
The Priests (2015)
Tek bir cin vakası üzerinden Katolik prensiplerine, günümüz insanlarının dinin uydurması olarak gördüğü kötücül ruhları yoksayıp eğlenceli buldukları kısımları sarıp sarmalamasına da dikkat çeken yapım oyuncuların işi kotarmasıyla bir seviye üstün görünse de tek bir vakaya bağlı kalınması biraz tek düzelik yaratmış senaryoda. 

Korku gerilim filmi izleyemeyen biri olarak rahatlıkla izlediğim film 10/7 
The Priests (2015)
Kang Dong Won izlemek bir ayrıcalıktır  benim için ve bu ayrıcalığa sahip olmanızı dilerim. Senaryo vasat olsa bile sizi ellerinde sımsıkı tutan Koreli bir oyuncu bulmak kolay değil.


Filmin Fragmanı :







Yorumlar

Popüler Yayınlar