Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

2020'de Neler Dinlediniz?

 Bol keyif, neşe ve mutluluk beklediğimiz ancak oldukça mendebur çıkan 2020 yılını sona ererken ardında bıraktığı güzel şarkılar sizce neler?

Ben kendi dinlediğim birkaç şarkıyı sizlerle paylaşacağım. Sizlerden de yeni şarkı isimleri duymayı ümit ettiğimi belirteyim.


Öncelikle yeğenim Ali'nin en büyük favorisi olan Monsta X ile başlayalım. 7 yaşında bir sıpa olmasının yanı sıra Uzak doğu müzik sevdalısı olan bu ufaklık sayesinde dinlemeye başladım Monsta X grubunu. Öncesinde yaşları çok küçük olduğu için uzak durduğum gruplardan olan Monsta X şimdilerde playlistimin en başlarında. 


Melodisiyle, sözleriyle ruhumu dinlendiren bir şarkı bırakıyorum şimdi. Suju'nun iki yumuşak sesi Zhoumi ve Ryeowook'un birlikte seslendirdiği Starry Night keyif yaptığım anların vazgeçilmez fon sesi oldu.


Vazgeçilmezim Taemin yılları pek umursamadan dinlediğim bir bebikto.
Yeni albümleriyle bu sene uçan kuşa bile şarkı yapan minik su perimim 
ışık tuttuğu idoller için daha ne kadar kendini parladığını göreceğiz bilmiyorum ama
mutlu olduğu her ana değer. 


Yaz sıcaklarında oflayıp puflarken
açıp dinlemekten zevk aldığım parça Rain ve Zico ikilisine ait.
Eğlenceli şarkı ve kliple iyi zamanlar 



Bence yılın en başarılı şarkısı
Jackson'a ait olan 100 Ways. 
Melodik yapısıyla, klibiyle
bayılıyorum nu şarkıya <3

Lay kuzusunun çıkardığı efsane konseptli
albümü de unutmayalım



2020'ye veda ederken ise 
takılıp kaldığım şarkı
asla beklemediğim yerden vuran Kai'ye ait.
Mmmh!

Asla sonumuzu hayır etsin çocuklar...
 Neler göreceğiz bakalım 2021'de



Benim en çok dinlediklerim bunlar :3 Bakalım sizler kimleri sıralayacaksınız?




Yorumlar

Popüler Yayınlar