Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Psychopath Diary | Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Psychopath Diary
 Adı: Psychopath Diary | 싸이코패스 다이어리
Tür: Komedi, Gerilim
Yönetmen: Lee Jong-Jae
Senarist: Ryu Yong-Jae, Kim Hwan-Chae, Choi Sung-Joon
imdb: 8.3
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2019 – 2020
Psychopath Diary

Yook Dong Sik iyi bir adamdır. Kelimenin tam anlamıyla iyi olan adamımız bu dünya için  fazla  temiz olduğu için sürekli olarak ötelenir, tartaklanır ve sıkça kullanılır. Bu duruma her zaman sinir olsa da iyi kalmaya devam eder. Ölen annesine verdiği söz için iyi olmaya devam etmeye çabalarken çok yorulur ve bir gün hayatına son verme kararı alır. 
Hayatına son vereceği an yaklaştığında bir adamın öldürülmesine tanık olur. Adamı kurtarmaktan yerine kaçmaya çalışan Dong Sik çıkardığı gürültü  ile katilin dikkatini çeker. Olay yerinden katilin günlüğünü de alarak kaçarken polis arabasına çarpar ve hafızasını kaybeder. 
Psychopath Diary
Bütün anıları yok olan adamı hastaneye götüren polisler daha sonra yaralı Dong Sik'i evine götürürler. Korku gerilim film arşiviyle dikkat çeken oturma odasında oturan Dong Sik eline bir günlük geçirir. Kendi günlüğü düşüncesiyle okuduğu olaylar sayesinde kendi geçmişini yeniden yaratan temiz adamımız artık karanlık tarafa el sallayan birine dönüşmektedir. 

Peki kendisini katil zannettiği için bir insan ne kadar katil olabilir?

Psychopath Diary
Devriyede olduğu sırada çarptığı Dong Sik'i hastaneye götüren Bo Kyung, babası gibi ünlü bir dedektif olma hayali kurar. Bir seri katilin ortaya çıkmasıyla kendisini olay örgüsünün ortasında bulan polis kızımız allah allah nidaları eşliğinde olay yerlerinin tozunu atar. 
Psychopath Diary
Seo In Woo küçüklüğünden berir ekabet etmek üzerine kurulu bir dünyada yaşayan biridir. Müdür olarak çalıştığı iş yerinde saygıdeğer ve önemli biridir. Bir gün yolları Dong Sik ile kesişir. 


Psychopath Diary

16 bölümden oluşan dizi akıl çelen fikriyle beni benden aldı öncelikle. 
Bir psikopatın günlüğünden yaratılan hafızayla psikopat olan bir adamın hikayesini izlemek  oldukça keyifli oldu. Karakterdeki geçişler, duruş, mimik farklılıkları ile Yoon Si Yoon çok iyi yapmış bu rolü seçmekle. 


Sürekli şirin, yakışıklı, çiçek rollerinde görmeye alıştığımız delikanlı bir anda kral bir psikoya dönüşmüş resmen.  Döktürüyor sırıtmaktan o psikopat gülümsemeye geçerken. Anlatılamayan ancak izlerken muhteşem keyif veren bir sahne bu işte :3 

Çok keyif aldığım bu yapımı izleyin derim efendiler :3 izleyin ve izlettirin hatta ^^



Dizinin Tanıtımı:


Yorumlar

  1. bu dizileri hiç izlemedim ama merak da ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin Mert. Başlamak için en ideal yapımlardan biri bu dizi. Bence bir deneyebilirsin

      Sil
  2. bu da listemde ama izlicem, ha haa şimdiden sevdim zaten :) komedi hem de oley :)

    YanıtlaSil
  3. Listeme ekledim bakalım seversem izlerim :)

    YanıtlaSil
  4. aa resmen psikopat olası varmış gibi içten içe günlük okudu diye insan değişir mi bilemedim :D değişik bir konu izlerim ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçişleri vesaire öyle güzel vermişler ki :D Çok seveceğini düşünüyorum

      Sil
  5. Konusu ilgimi çekti gerçekten. İzlemek lazım, tanıtım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar.
    Kore, benim ilgi duyduğum bir ülkedir. Ancak, ne dizilerini ne de filmlerini hiç seyretmedim. Ülkemizdeki bazı yerli yapım dizilerden nefret ettiğim için, bu nefret hastalığı tüm dizilere sirayet ediyor.
    Güzel bir blog sayfanız var. Emeğinize ve gönlünüze sağlıklar dilerim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog sayfamı beğendiğinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Kore kültürü ve sosyal yapısını çözümlemek için dizi ve filmlerini kullanabilirsiniz aslında :)

      Sil
  7. Bütün paylaştığın dizikere hep başlayıp bıraktım🙈🙈🙈

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar