Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

You Raise Me Up Konusu | Oyuncuları | Yorumu


Senarist: Mo Ji Hye
Yönetmen: Kim Jang-Han
Tür: Dram, Komedi, Romantik
 Yapım Yılı: 2021 
Bölüm Sayısı : 8



   _____Oyuncu Kadrosu:______________










_____Konusu:______________________



Do Yong Shik, 31 yaşında, memurluk sınavına yıllardır hazırlanan, çirkinleşmiş ve popülaritesini kaybetmiş biridir. Hayatın ona yeni sürprizi cinsel ihtiyaçlarını karşılayabilme yeteneğini ortadan kaldırmaktır. İktidarsız kalan Yoon Shik denediği tılsımlar işe yaramayınca mecburen tutar bir üroloğun yolunu.


İktidarını geri kazanmak isteyen devrik lider burada tedavi olduğu doktorun ilk aşkı olduğu nu öğrenince yerin dibine girer. Ancak ilk aşkı ondan o kadar kolay vazgeçmez ve onu tedaviye ikna eder.

Ürolog Lee Ru Da erkek arkadaşıyla yaşadığı problem sonrası adamın özgüvenine sinir olur ve ilk aşkını pohpohlayarak anlatır ancak ilk aşkı karşısına yıkılmış biri olarak çıktığında onu yeniden eski haline getirmeye çabalayacaktır. 


Do Ji Hyuk  Lee Ru Da ile çalışan bir psikolog ve genç kadının kibirli sevgilisidir. Rekabet ortamında biraz pisleşse de o da genç adama yardımcı olmaya çalışır.


_____Yorumum:____________________


8 Bölümlük dizi 60 dakikalık bölümlerden oluşuyor. 
Hikaye sorunu yaşayan kişiler üzerinden eğitici bir yol
izlerken oldukça eğlenceli anlara da sahip.


Bir erkeğin iktidar problemleri yaşaması
konusunu anlatan bir senaryom var dediğinizde ilk kim oynar
dersiniz elbette her işin adamı Yoon Shi Yoon.


Bu adamın duruşunu çok seviyorum. 
Dizinin tek kelimeyle konuşulmama
nedeninin cinsel sahneler göstermek yerine ima etmesi 
olduğunu düşünüyorum.

Erkeklerin masum ak papatyalar olduğunu bilen
her genç kızın yaptığı gibi ben de bu diziyi görmezden gelecektim ama Kore'nin en sevdiğim iki çatlak aktörü el sallıyor ekranda baksanıza. 


Öpüşmeli diziler okey ama bir adamın mastürbasyon yapma ihtimali mi asla! diyenler diziden uzak dursun efendim 




 _____Tanıtım Videosu:_______________



Yorumlar

Popüler Yayınlar