Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

365 Repeat the Year

365: REPEAT THE YEAR

Orijinal İsmi: 365: One Year Against Destiny
Süre: 35dk
Tür: Dram, Gizem, Bilim Kurgu
Yönetmen: Kim Kyeong hee
Senarist: Kurumi Inui , Lee Seo Yoon, Lee Soo Kyung
Yapımı: 2020 


_____Oyuncu Kadrosu:______________


_____Konusu:______________________

Dedektif  Ji Hyung Joo ekip arkadaşını bir saldırı sonucunda kaybeder. Sürekli uğraşacak zaman geçirdiği arkadaşının yokluğu onu çok etkiler. İçine kapanan adamın karşısına bir gün gizemli bir kadın çıkar.

Hidden Killer webtoon'u yazan Ga Hyeon bir kaza sonucu tekerlekli sandalyeyle yaşamak zorunda kalır. Hayatında her şey yolunda giderken nişanlısını en yakın arkadaşıyla basan kadın için hayat daha kötü olamaz artık. 

365: REPEAT THE YEAR

Ünlü bir psikolog olan Lee Shin şans eseri seçtiği 10 kişilik bir insan grubunu ofisine davet eder. Birbiriyle ilgisi olmayan bu 10 kişiye bir teklif yapar Lee Shin. Hayatlarında değiştirmek istedikleri bir şey varsa 365 gün geriye gidecek ve değiştirebileceklerdir. Ya da büyük ikramiye numaralarını alarak zengin olabileceklerdir.

365: REPEAT THE YEAR365: REPEAT THE YEAR

Ekibe küçük bir numara yaparak kendisini kanıtlayan teklifini kabul eden insanlar tam 365 gün öncesine dönerler ve hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışırlar.


Peki bu 365 gün onlara ölüm getirecekse?

365: REPEAT THE YEAR



_____Yorumum:____________________


365: REPEAT THE YEAR

35 dakikalık 24 bölümden oluşan dizi  Gizem ve Fantastik kategorisinde yer alıyor. 2020 yılının ilgi çeken yapımlarından olan 365: Repeat the Year'ın senaryosunu Lee Seo Yoon ve Lee Joon Kyung yazarken yönetmenliğini ise Kim Kyung Hee yapıyor.


Japon yazar Kurumi Inui'nin 2004 tarihli Repeat adlı kitabından uyarlandı. 

365: REPEAT THE YEAR

Hayatınız yolunda gitmediği için biri karşınıza çıkıp size yeni bir şans vereceğini söyleseler ne düşünürdünüz? Dizi bu tema üzerine kurulmuş tamamen. Hem de gelecekte yaşayacağınız her şeyi hatırlayarak yeniden günlerinizi yaşayacağınız için kendinizi her türlü sıkıntıdan koruyabileceksiniz.

365: REPEAT THE YEAR

Herkesin hatalarını telafi edebilmek için içinden istediği bir dileği gerçekleştiren dizi izleyicilere şu karşıt görüşle geliyor;
Ya yaşadıklarınız aslında hakkınızda en hayırlısı olansa?

365: REPEAT THE YEAR

O para huzur getirmeyecek, o evlilik mutlu etmeyecek,
o kişi iyi gelmeyecek!


Geri başlatmayı kabul eden her birey sırayla ölürken
ölümlerin altındaki şüpheli sürekli değişirken
pişmanlık ile
hala umut etmek arasındaki o arada kalacak ve 
ölümün peşinden katili sürekli sorgulatan bu yapım çok keyif verecek sizlere.




 _____Tanıtım Videosu:_______________








Yorumlar

  1. pekiiii türleri iyimiş, izleyebilirim :)

    YanıtlaSil
  2. Bu diziyi duymamıştım, konusu çok ilginç geldi bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok duyulmamış garip bir şekilde ama konu süper

      Sil
  3. bu diziyi annem izle diye önermişti unutmuşum yaa görünce hatırladım merak ediyorum izlerim ^^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar