Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The Killer's Shopping List

 

Dizinin Adı: The Killer's Shopping List | The Murderer's Shopping List
Yönetmen:  Han Ji Wan
Senaryo:  Lee Eon Hee
IMDb Puanı:  7,3
Bölüm Sayısı:  8
Gösterim Tarihi: 27 Nisan 2022 - 19 Mayıs 2022
Dizi Türü: Gizem, Gerilim, Komedi



 _____Oyuncu Kadrosu:______________



_____Konusu:______________________


Sınavda başarısız olmasına rağmen üstün hafızasıyla gördüğü her detayı hatırlayan  Ahn Dae Seong artık sınav maratonundan uzaklaşıp ailesinin yanına dönmek zorunda kalır.


Herkesin büyük umutlar beslediği ancak bekleneni verememiş olan adam annesinin marketinde kasiyerlik yaparken polis nişanlısının da gönlünü sıcak tutmak ister. Markete gelen düzenli müşterilerin bilgileri arasında gelişen garip olaylar ve kaybolan insanlar Ahn Dae Sun'u bir anda polisiye olaylar içinde bırakır. 

_____Yorumum:____________________


8 bölümden oluşan dizi, 2022 yapımı bir gizem, gerilim ve komedi türündedir. Dizinin yönetmenliğini Han Ji Wan üstlenirken, senaryosunu Lee Eon Hee yazdı. 
60 dakikalık bölümlerden oluşan dizi keyifle izlenebilecek mini dizilerden.

Küçük yerlerden yaşayan insanların birbirini tanımasının negatif ve pozitif 
yönleriyle çevrelenmiş dizinin akılcı senaryosuna rağmen ilgi görmemesi beni çok şaşırttı. Park Ji Bin'in oynadığı karakter de öyle. 


Keyifli izlemelik polisiye dizi arayanlara tavsiye ederim. Karanlık polisiyeler gibi iç karartmadan bi solukta bitirebilirsiniz.

Dizinin yan hikayesi şeklinde yayınlanan dizisi için tıktık





 _____Tanıtım Videosu:_______________





Yorumlar

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar