Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Doctor Lawyer Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Doctor Lawyer | Dr. Lawyer | 닥터 로이어
Yönetmen: Lee Yong Seok
Senaryo: Jang Hong Chul
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı : 2022
Dizi Türü: Gerilim, Hukuk, Dram, Tıp


_____Oyuncu Kadrosu:______________
















_____Konusu:______________________


Çalıştığı hastanede hayalet doktor olarak ameliyatlara giren kalp cerrahı Han Yi Han sabaha karşı girdiği bir ameliyat sonrası uyuyakalır. Uykusundan uyandığındaysa hayatı tamamen değişir. Kalp nakli yaptığı kayınbiraderini kaybettiği haberinin yanısıra yapılan otopside ameliyatta hata yaptığına dair bulgular çıkar. Hastanenin açtığı davayla doktorluktan uzaklaştırılan Han Yi Han  bu süreçte nişanlısından ayrılır. Hayatına kendini temize çıkarmak için yeni bir yön verir.


Honors Hand'in Asya şubesinin başkanı Jayden Lee büyük bir işbirliği için geldiği Kore'de hissedarı olacağı hastanenin iç işlerine girdiğinde fark ettiği eski doktor yeni avukat Han Yi Han'ı ve onu kullanarak hisselerini artırma fikrini devreye sokar.


Han Yi Han  hastane yönetiminin kirli oyunlarıyla dolu bir satranç tahtası üzerinde suça bulanmadan kendisini ve masum insanları temize çıkarabilecek midir?  




_____Yorumum:____________________



Lee Yong Seok'un  yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Jang Hong Chul'un kaleme aldığı Doctor Lawyer 16 bölümden oluşuyor. Gerilim, hukuk ve dram türünde yer alan dizi 2022 yapımlarından.

Doctor Lawyer'ın  oyuncu kadrosunda So Ji Sub, Lim Soo Hyang, Shin Sung Rok, Lee Joo Bin, Lee Kyung Young, Lee Dong Ha, Kim Ho Jung, Choi Deok Moon, Choi Jae Woong, Lee Seung Woo ve Han Seung Bin gibi isimler yer alıyor.


 So Ji Sub ve Shin Sung Rok'un karşılıklı döktürdüğü, 
Kyeong Yeong Lee amcanın sinirden ağzınızda diş bırakmadığı,
Lim Soo Hyang kadınının bu sektörden hala nasıl para kazandığını bir türlü anlamadığım yapım
sürekli değişkenlerle
gerçeklikle oynasa da keyifle izlediğim oyuncular sayesinde 
izlenebiler yapımlardandı.




 _____Tanıtım Videosu:_______________



Yorumlar

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar