Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The Law Cafe Konusu | Oyuncuları | Yorumu

 

Dizinin Adı: The Law Cafe | Love According to Law | 법대로 사랑하라
Yönetmen: Lee Eun Jin
Senaryo: Im Ji Eun, Im Eui Jung
Bölüm Sayısı: 16
Gösterim Tarihi: 5 Eylül 2022 - 25 Ekim 2022
Dizi Türü: Komedi, Hukuk, Romantik



   _____Oyuncu Kadrosu:______________





_____Konusu:______________________

Savcılığı bırakıp kendi hayatını yaşamayı seçen Kim Jeong Ho şehrin tenha bir bölgesinde kiracılarıyla yaşamaktadır. Günleri kağıt oynayıp, yatarak geçiren genç adamın uzun süredir boş olan dükkanlarından biri kafe olarak tutulur. Kiracısı okul arkadaşı çıkan Kim Jeong Ho kadınla olan geçmişi yüzünden onu atmaya çabalar ancak karşısındaki kurttur ve istediğini almadan bırakmaz.

Kim Yu Ri kamu avukatlığı yaparak geçimini sağlayan dişli bir avukattır ancak hayali bir kafe hukuk bürosu işletmektir. Bütün birikimini bu işe yatıran kadının iş yeri sahibi lise arkadaşı çıkar. İşleri kendisi için zorlaştıran bu adama karşı direnen avukatın ayrıca uğraşması gereken problemleri de vardır. 


Hukuk Kafe konseptiyle aydınlanan mahalle dedikodu ağına takılacak yeni haberler neler olacak sizce?



_____Yorumum:____________________


2022 yapımı olan The Law Cafe, 1 saat 20 dakikalık 16 bölümden oluşuyor.
Türü romantik, hukuk ve komedi olan dizinin yönetmenliğini Lee Eun Jin üstlenirken, senaryosunu Im Ji Eun ve Im Eui Jung kaleme aldı.


Dizinin oyuncu kadrosunda Lee Seung Gi, Lee Se Young, Kim Seul Gi, Kim Nam Hee, Oh Dong Min, Ahn Dong Goo ve Kim Do Hoon gibi isimler yer alıyor.


 Dizinin çok seveni olmasına rağmen ben ikiliyi uyumlu göremedim. Bir arada oldukları anlar sıkıntılı geldi hatta Lee Seung Gi'nin ilk kez bir dizisini atlayarak izledim diye itiraf edeyim. Ki kendisinin defalarca fantastik dizisini izlemiş olarak biri olarak da belirtmeliyim ki ilk kez bir dizisi bu kadar gerçeküstüydü :)

Bir sözümde Kim Seul Gi kadını daha ne kadar öteleyeceksiniz ulen demek istiyorum. Dizideki tek güzel şey yine o, ailesi, hayatı ve oyunculuğuydu canımdır kendisi :3



 _____Tanıtım Videosu:_______________





Yorumlar

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar